PEVAČICA U PROBLEMU: Muvaju me samo žene!

Pevačica Jelena Jovanović od kada je raskinula sa Edinom Škorićem ne priča javno o svom ljubavnom životu, ali nam je priznala da joj se muški rod sve manje udvara, a da joj žene sve više prilaze. Kako sama kaže, na njenim nastupima je mnogo više pripadnica nežnijeg pola, što joj i imponuje, jer pesme posvećuje isključivo ženama.

- Na mojim nastupima ima mnogo više devojaka nego muškaraca. Sve češće mi prilaze devojke, neke žele da se slikaju, neke da me pohvale, a neke se i otvoreno udvaraju, ali brzo shvate da nisam u tom fazonu. Iskreno, volim kada vidim da me žene vole i prate na nastupima jer moje pesme i jesu ženske i samo žena može da razume tu emociju o kojoj pevam - rekla nam je Jelena, koja dodaje da je i dalje sama i da uživa u slobodi.

(old_image)

Podsećanja radi, Jovanovićeva je započela vezu sa odbojkašem Edinom Škorićem u rijalitiju „Farma“. Oni su u ljubavi bili tri meseca, da bi na svoju romansu stavili tačku jer su se često svađali. Sportista je u nekoliko navrata rekao da nije preboleo pevačicu, dok je ona nedavno izjavila da više ne želi da se Edinovo ime pominje uz njeno.

Pressonline/Nadlanu

Pogledajte još