Samo jedna stvar je potrebna da bi baš on bio vaš

Jeste li ikada razmišljali o tome kakav veš nose super seksi devojke koje svojom atraktivnošću i garderobom plene poglede? Idealno bi bilo da podjednako pažnje posvećuju i vešu koji nose. Iako se ne vidi, donji veš o ženi govori mnogo više nego bilo koji drugi komad garderobe.

Tangama je odzvonilo . Novi trendovi pokazuju da se opet nose modeli inspirisani četrdesetim i pedesetim godinama prošlog veka, sa visokim strukom. Možete ih naći u kolekcijama svih velikih brendova donjeg veša, a trendseterke poput Bijonse i Rijane ih rado šetaju i to svima pokazuju preko društvenih mreža.

Women’secret - Sexy Autumn

Crno u kombinaciji sa čipkom - to je san svakog muškarca. Ipak, kod brushaltera je najbitnije da pronađete model koji vam odgovara. Predstavljamo vam tri modela, koji su definitivno hit sezone!


Women’secret - Sexy Autumn

Boje šampanjca, romantične i čedne. Za razliku od onih modela koje su nosile dame sredinom prošlog veka, današnji modeli su obično malo provokativniji, sa umetnutom čipkom ili potpuno prozirni. Ipak ima i onih potpuno čednih koji su mnogima pun pogodak.

Women’secret - Sexy Autumn

Iako je uveliko zavladalo pravilo da se boje ne moraju slagati, pa možete nositi, na primer, crvene cipele i zelenu torbu, kod veša to pravilo još uvek nije stupilo na snagu! Apsolutni must have sezone je veš boje zlata, jer izgleda glamurozno i odaje damu sa puno stila. Koji muškarac bi mu odoleo?

Women’secret - Sexy Autumn

Women'secret odabrao je da kao novi vid oglašavanja koristi film, sve popularniji medij među modnim brendovima, a u njemu je predstavio svoju ograničenu kolekciju. Zvezda njihovog modnog filma je Elsa Petaki.

Elsu Petaki

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.