Ljubavni horoskop za 25. novembar

Ovan
Danas će vaš ljubavni život obeležiti toplina, ljubav, uživanje i opšta radost. Vaš um će, kao i vaša duša biti na mestu. Ako imate partnera, podelite ova osećanja sa njim, a ako ste slobodni, postoji velika šansa da na ovaj način privučete neku interesantnu osobu. U svakom slučaju, ovo je vaš dan.

Bik
Danas ćete biti topli i prijatni, a ova vaša energija pomešna sa vašim smislom za humor doneće vam uspeh kada je ljubav upitanju. Bez obzira da li ste u teretani, na poslu, na času joge ili na zabavi, privućićete neku interesantnu osobu sa kojom biste mogli započeti romansu.

Blizanci
Danas izbegavajte da razgovarate o ozbiljnim temama. Ako idete na sastanak držite se šale, zabave i neobaveznih, interesantnih razgovora. Tema kao što su veridba, zajednički život, finansije ili bilo šta što zahteva ozbiljnost ostavite za neki povoljniji dan. Nemojte donositi nikakve važne odluke.

Rak
Predložite svom partneru zajednički izlazak ili neku drugu vrstu zajedničke zabave. Ovo će osvežiti vašu vezu koja je malo umrtvljena u posledenje vreme zbog svakodnevnih obaveza koje oboje imate. Ako ste slobodni, očekujte susret sa nekim iz prošlosti. Bićete prijatno iznenađeni.

Lav
Ako danas idete na neki društveni skup, događaj, zabavu ili bilo šta slično, očekujte zabavu i uspeh kada je ljubav upitanju. Bićete u centru pažnje okruženi mnoštvom obožavatelja, ali samo jedna osoba će vam privući pažnju, verovatno zato što neće biti zainteresovana za vas. Uvek ide tako. Shvatite sve kao igru i uživajte.

Devica
Planetarni aspekt će vas danas postaviti u veoma dobro raspoloženje, naročito kada je ljubav upitanju. Ako ste se u poslednje vreme pitali kada će vam se nešto zanimljivo dogoditi na planu romanse, očekujte to upravo danas. Novo poznanstvo, značajan susret ili nezaboravna noć sa partnerom, šta god da je upitanju, učekujte uzbuđenje.

Vaga
Ako vam je dosadilo mrtvilo i dosada na ljubavnom planu, danas konačno možete da se oputite, jer vas očekuje uzbuđenje o kakvom ste dugo sanjali. Planete vam donose iznenadni susret koji će vas okrenuti za 360 stepeni. Leptirići u stomaku, vranice i flert očekujte u nezapamćenim količinama.

Škorpija
Planete vam danas donose strast i jaku energiju kada je ljubav upitanju. Vi ćete imati jaku želju da svom partneru ili osobi koja vam se dopada kažete kako se osećate. Napišite pismo, pesmu ili kratke ljubavne poruke i voljena osoba će biti oborena sa nogu. Danas ste doktor za ljubav.

Strelac
Danas će biti dosta prostora za zabavu i smeh. Pored toga vaša mudrost će biti jako izražena, pa ćete biti prosto neodoljivi i moći da ostvarite sve što ste naumili. Nadmudrite osobu koja vam se dopada i konačno je osvojite. Sreća je na vašoj strani.

Jarac
Planete vam danas donose nove, vrlo dobre vesti. Bilo da dobijete poziv, poruku ili elektronsku poštu, vesti će biti pozitivne i zadržati vam osmeh na licu tokom celog dana. Veza koja vas je mučila i stvarala vam neprilike, napokon će se ili završiti ili popraviti. Šta god da je upitanju, bićete zadovoljni.

Vodolija
Obucite se najlepše što imate i pripremite se na uživanje. Planete vas ohrabruju da na ostanete kod kuće ukoliko budete imali poziv na neki društveni događaj. Bez obzira što ste neraspoloženi i što vam neko nedostaje, provešćete se sjajno. Krajnje vreme je da se posvetite sebi i opustite. Nova vrata vam se otvaraju.

Ribe
Planete vam danas donose bistar um i mudrost. Ako tražite nekoga pored koga će vam biti lepo, najbolje je da se fokusirate na one koji mogu da vas ispune intelektualno. U suprotnom, nećete biti zadovoljni. Birajte osobu koja ima smisla za humor i koja će znati da vas usreći u svakom trenutku.

Pogledajte još