Ugroženo zdravlje porodice: Šaban izdao saopštenje povodom Cuce

Pevač Šaban Šaulić nakon višemesečnih spekulisanja o njegovom navodnom neverstvu i povezivanju sa mladom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, odlučio je da javno reaguje.

Iako se suzdržavao od komentara, prilog u jednoj emisiji u kojoj je Cuca govorila o njemu, kao i o tome kako joj je pomogao u karijeri, bila je očigledno kap koja je prelila čašu, pa je Šaban odlučio da napiše saopštenje koje je prosledio medijima:

"Tokom prethodnih meseci moja porodica i ja smo žrtve nezapamćenog medijskog linča u kom su protiv nas sa različitih strana iznošene gnusne neistine koje ugrožavaju naše zdravlje, bezbednost, porodičnu harmoniju, a meni lično dostojanstvo, čast i ugled koje sam godinama bez ikakve mrlje gradio u zemlji i inostranstvu. Uprkos svim našim nadanjima, a mimo svih granica istine, pravde i dobrog ukusa, ova hajka ne jenjava ni nakon više od pola godine. Naprotiv, iz dana u dan sve su veći napori medija da u sprezi sa osobama čija imena ne zaslužuju ni da budu spomenuta, ugroze naše harmonične porodične odnose, duhovni mir i fizičko zdravlje i u krajnjem slučaju i samu egzistenciju", poručio je pevač u saopštenju.

Podsetimo, mlada pevačica je nekoliko puta fotografisana sa pevačem, o njihovoj navodnoj vezi pisalo se mesecima, a jednom prilikom je izjavila da joj je veza sa Šabanom uništila zdravlje. Ipak, nedavno se pojavila i u jednoj emisiji gde je pokazala tetovažu na ruci gde je pisalo "Šaban".

Takođe, Cuca je nedavno progovorila o svojoj navodnoj vezi sa pevačem, rekavši da joj je on prijatelj koji joj je pomogao na više načina...

Kurir/Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.