Noć Reklamoždera: Da li ste spremni?

20. decembar, SAVA CENTAR, od 20:30 časova biće mesto gde ćemo u reklamožderskom vedrom i kreativnom duhu proslaviti 15 godina beogradskih NOĆI i zajedno napraviti veliki party. I ove godine, posetioci će uživati u najnovijem programu, najkreativnijih i najzanimljivijih reklama čiji program i ove godine potpisuje neumorni Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu “JMB”, koja u svojoj arhivi čuva više od pola miliona reklama.

Tema 15. mt:s Noći Reklamoždera je Beograd grad kreativnosti i sjajnih ideja!

Grad u kome se prikazuje i ima višegodišnju vernost njegove publike. Grad čiji su kreativci autori brojnih reklama koje su obišle planetu, u okviru svetske turneje Noći Reklamoždera. Grad koji je u proteklih 15 godina postao jedan od vodećih gradova u svetu po posećenosti i koji je među prvih 10 na “Best to visit” listi Lonely Planeta za 2015. godinu. Grad čija je najbolja reklama kreativni i gostoljubivi duh njegovih građana.

Takođe, samo na ovoj NOĆI publika će imati priliku da pozdravi i sve one koji su na najlepši način reklamirali Srbiju 2014.

Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružamo uručivanjem nagarade od strane PUBLIKE- NAJPOPULARNIJA DOMAĆA REKLAMA ove godine.

GLASANJE JE POČELO 20.NOVEMBRA NA SAJTU www.nocreklamozdera.com.

Ove godine je u konkurenciji “TOP 33”,a proglašenje NAJ REKLAME je 20.decembra u Sava Centru na Mt:s Noć Reklamoždera.

Prošlogodišnji pobednik – NAJ REKLAMA 2013 je bila reklama “Domaćinski” za brend Chipsy.

U kategoriji za reklamu DECENIJE publika je dala najviše glasova reklami “Deset godina u vezi sa Vama” kompanije Telekom Srbija.

PRODAJA KARATA
, za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i novogodišnje atmosfere počinje 20. novembra na Blagajni Sava Centra, putem www.eventim.rs , u Win Win radnjama, kao i online na www.ddtickets.rs.

Cena ulaznica :
Od 20.11 do 09.12. u pretprodaji 500 rsd.
Od 09.12 do 20.12. 700 rsd.

Samo na mt:s NOĆI REKLAMOŽDERA publika će imati mogućnost da interaktvino učestvuje u maštovitim promocijama koje će pamtiti do naredne godine.

Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije MT:S, biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje CHIPSY, a da je ovo 3 u 1 veče mix reklama, muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas obećava DONCAFE.

mt:s Noć Reklamoždera, noć na koju se čeka godinu dana, noć koja se pamti, noć u kojoj se sanja otvorenih očiju.

Pogledajte još