Ruth Koleva, Beyonce tribute i klupske svirke u NOVOM Bitefartcafe-u

Ruth Koleva- oficijelni afterparti Herbie Hancock koncerta
Nu soul, Nu jazz, Funk
27. novembar, Novi Bitefartcafe

Tražeći svoj put i zvuk, složen i pun soula, sa naporom da se svaki slušalac približi svojim emocijama, Koleva definitifno kreira unikatan stil i nepogrešivo drugačiji identitet.

Moć njene muzike je suptilna, polako osvaja vašu pažnju i zadovoljstvom duše nagrađuje one koji joj posvete vreme.
Otkrijte šta je to najbolje od muzike što dolazi iz susedne Bugarske i dopustite sebi da vas Ruth Koleva uvuče u svoj muzički svet!

Ulaz uz kartu za koncert Herbie Hancock ili kupovinom putem prodajne mreže ddtickets.rs i na ulazu u klub.

(old_image)

Petak 28/11
MAKAO

Sinonim za dobar provod danas postao je žanr House. Ova muzika je bila rezervisana za žurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio MAKAO bend.
Iako im je house osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Možete očekivati i najnoviji VH1 ili MTV hit, ili neku kultnu stvar domaće radinosti.

Subota
21h Single Ladies- Beyonce tribute

"Single Ladies" je prvi i jedini svetski Beyonce Tribute u kom sviraju i pevaju isključivo devojke. Sedam sjajnih muzičarki, potpuno uživo, bez ijedne matrice, izvodiće hitove najveće svetske RNB zvezde. Nakon sjajnih nastupa u Sarajevu, Skoplju i na beogradskom Beer Festu, "Single Ladies" prvi put u novom Bitefartcafe-u. 29.11.

Koncert počinje tačno u 21 čas (nakon njih, u 23 nastupa band Betty Boom).

Snimak dela koncerta sa beer festa:

Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima eventima, kao i na ulazu u klub.

FB event

23h Betty BOOM

Njihova specijalnost je da nađu pesmu koja je planetarni hit, ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” I svima nam dosadi.
Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo!

Coldplay i The Cure u latino aranžmanu, Placebo, Kocheen, Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira.

Imaju fantastičan promo, pogledajte ga

Pogledajte još