Znate li ko su ove dve seksi devojke?

Duetska pesma "Ludilo" će definitivno obeležiti njihove karijere jer je vesela i namenjena svima od 7 do 77 kako su i same rekle u jednoj emisiji...

- S obzirom na to da smo iz istog grada, a to znači da imamo isti mentalitet i sličan temperament, saradnja ce biti i vise nego uspešna", rekla je Ella. Kaća Živković se raduje novoj pesmi jer je sigurna da će ovo biti veliki hit.

(old_image)

- Nazdravljamo i slavimo. Ozbiljne i sofisticirane. Imamo hit - napisala je Katarina Živković na svom Facebook profilu, a onda nastavila sa otkrivanjem reči iz pesme ... Nemoj da brineš, neću dugo, malo do grada tu sam do 3, suknja do bola uzimam kola... idu svi... dok je Ella dodala na svom Facebook profilu ... Subota zove ulice lude... Očigledno je da sem prijateljstva ove dve lepe pevačice imaju još nešto zajedničko, a to je da vole noćni provod pto i opisuje sama duetska pesma.

Snimile su vise nego izazovan spot, u kome su se pipkale sve vreme. Očigledno je da niko neće ostati ravnodušan, kako muški tako i ženski pol.

Pogledajte još