Prvi utisak je NAJVAŽNIJI: OVIH 5 stvari žene odmah primete kod muškaraca

1. Fizički izgled

Može biti malo grubo na prvo mesto odmah staviti fizički izgled, ali s obzirom na to da je reč o prvom susretu, to nije teško razumeti. I muškarci i žene prvo "odmere" sa svih strana pre nego što dobiju priliku da prozbore nešto i eventualno očarajumuškarca na nekom drugom nivou. Za samo nekoliko sekundi žena je primetila muškarčev fizički izgled i građu. To znači da je "odmerila" visinu, donela zaključak o težini, primetila je kosu, oči, usne, ruke, nokte...

2. Stil

Dolazak na prvi sastanak u nečemu u čemu biste inače nosily u kući , nije najbolja opcija ako želite da šarmirate devojku. U samo nekoliko sekundi "ženskim radarom" odskeniran je celi muškarčev outfit i stvara se utisak o njegovu modnu stilu. Odgovor na pitanje zašto to žene rade leži u činjenici da odeća jako mnogo govori o ličnosti. Ne znači da morate da izgledate poput svetske zvezde s crvenog tepiha, ali trdu je neophodan.

3. Samopouzdanje

Žene vole odvažne, muškarce koji imaju svoj stav i mišljenje, koji pucaju od samopouzdanja. Tokom razgovora ona će ispitati koliko ste sigurni u sebe i na koji način razmišljate o nekim stvarima, pozitivno ili negativno. Način na koji razgovarate poslaće pozitivne ili negativne vibracije pa zato budite pozitivni tokom razgovora sa ženom. Ipak, pazite da ne ispadne kako "pametujete" jer će je to brzo odbiti.

4. Komunikacija

Nemojte da preuzimate glavnu reč, u razgovoru budite ravnopravni i gledajte se u oči. Ako žena kaže nešto što vam ne odgovara ili slično, nikako nemojte zakolutati očima. Izbegavajte aroganciju, niste na fudbalskom terenu.

5. Smisao za humor

Muškarac s dobrim smislom za humor "pravi je ulov". Takvi su muškarci vrlo popularni među ženama i, ako i vi pripadate ovoj vrsti, imate sreće. Žena će vrlo brzo otkriti uklapate li se u "grupu šaljivdžija". Pazite da ne preterate i okrenite se zdravom humoru, barem za početak dok ne otkrijete na koji način ona diše.

Izvor: cafe.ba

Pogledajte još