Pronađen još jedan napadač na Zvezdinog navijača Marka Ivkovića!

Turski mediji su objavili nove detalje, ali i potpuno drugačije fotografije osobe koja je osumnjičena da je prošlog petka u Istanbulu uoči košarkaškog meča crveno-belih sa Galatasarajem u Evroligi ubila navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Na fotografiji koja je objavljena, muškarac koji je optužen za ubistvo, znatno je stariji od onog čiji su snimci objavljeni juče. Iako mu je lice zamagljeno, jasno se uočava da mu je kosa seda i da ima oko četrdeset godina.

Lokalna policija je potvrdila da se radi o turskom državljaninu A.K. te da je on uhvaćen prilikom pokušaja bekstva iz Istanbula za Antaliju.

Da je policija uspela da dođe do glavnog osumnjičenog za ovaj zločin potvrdio je ovog petka pre podne i ambasador Turske u Beogradu, koji je o tome izvestio srpskog ministra policije Nebojšu Stefanovića.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ga je ambasador Turske u Beogradu Mehmet Bozaj obavestio da je K.A. zadržan u policiji.

Marko Ivković (25) izboden je nožem ispred “Abdi Ipekči Arene” u Istanbulu 21. novembra, uoči košarkaške utakmice Evrolige između Crvene zvezde i Galatasaraja.

Turska policija je ranije saopštila da je u međuvremenu privela sedam ljudi u okviru istrage tog ubistva.

Izvor: telegraf.rs

Pogledajte još