Prelepa ljubavna prepiska četvorogodišnjaka: Mislim da si lepa kao konj ili bubamara!

Bejli i Benet imaju četiri godine i zaljubljeni su. Oni mogu da nam drže lekciju iz romantike kada je reč o izjavama ljubavi i ljubavnim porukama. Kome treba ono "ti me upotpunjuješ" kada u samo jednom njihovom pismu koje je dospelo u javnost sva srca mogu da se "istope".

Ljubavna poruka je izvorno objavljena na Reditu od strane Benetove mame, ali se proširila zarazno ove nedelje zahvaljujući činjenici da je to definitivno najslađa stvar koju ćete videti.

Ovako glasi poruka:


"Hoćeš li molim te doći kod mene kući? Hajde da se igramo zajedno. Mislim da si lepa kao konj ili bubamara. Nisam siguran tačno koje od ta dva. Trebalo bi da dođeš kod mene kući i da jedeš sir sa mnom. Ja te volim i sinoć mi je ispao zub. Mislim da bih voleo za tebe da izvedem magični trik, a onda bih te pustio da gledaš kako se igram sa robotima."

Benetova majka je srećna što njen sin koga opisuje kao "ličnost" dobija svu ovu pažnju. To je lepa vest za njega pošto prolazi kroz težak period jer se bori sa kancerom, mada se njegova majka nada da će sledeća poseta lekaru pokazati kako se izlečio i da će moći da izvede magičan trik za Bejli ko što njegovo srce želi.

Nadlanu / izvor: jezebel.com

Pogledajte još