Sunovrat: Nakon negiranja u medijima, naša pevačica se ipak RAZVODI!

Tanji Savić nikako da krene na svim poljima! Taman kada je povratila nekadašnju popularnost i počela da radi kao nekada, dočekao ju je sunovrat u privatnom životu.

Izvor blizak pevačici, tvrdi da se popularna pevačica ipak razvodi. Iako je ranije bilo pomena o tome, sada su te priče sigurne, pa će Tanja za mesec dana biti slobodna, jer je i njen suprug Dušan shvatio da je, posle svega, razvod najbolja opcija.

- Nemojte mi stajati na muku i molim Vas da me o me privatnom životu ništa ne pitate. Ne želim ništa da komentarišem i da od svega pravim zabavu za javnost, rekla je  Tanja.

Podsetimo, poslednjih meseci se pisalo kako pevačica ima problema u braku, neki su tvrdili da je Dušan vara, dok su neki išli toliko daleko, da su pričali kako ga je u par navrata izbacila iz kuće.

S druge strane, poznatoj pevačici ide bolje nego ikada. Iako se pričalo da će se Tanja pojaviti na Pinkovom festivalu, Tanja je zakopala ratne sikire sa Sašom Popovićem i oni su ponovo u prijateljskim odnosima i ponovo sarađuju, pa će Tanja svoju novu pesmu ipak izvesti na Grandovom festivalu, što je svakako iznenadjenje za sve.

Kako saznajemo, pevačica se u toku jučerašnjeg dana sastala sa Popovićem i njeno pojavljivanje na Grandovom festivalu više nije upitno, ali dok u poslovnom životu doživljava procvat, pevačica nažalost u privatnom preživljava pravi sunovrat. I bez obzira na to što o svom razvodu očigledno ne želi da priča u javnosti, verujemo da će o tome tek biti priča.

Izvor: tračara

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.