SAD JE ZVANIČNO: Bivši fudbaler se razveo!

Posle tri godine najskuplje brakorazvodne parnice u Srbiji, Mateja Kežman konačno je slobodan čovek.

Kako Kurir prenosi, njegov 11 godina dug brak sa Emilijom, s kojom ima troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova, nedavno je i zvanično okončan.

Na poslednjem ročištu bivši partneri uspeli su da se dogovore, pa je Apelacioni sud doneo odluku da se razvedu.

Bivši fudbaler donedavno je plaćao alimentaciju 300 evra mesečno po detetu, ali sad je povećao onoliko koliko je njegova bivša žena zahtevala.

(old_image)

Ročište oko podele imovine vredne oko 15 miliona evra tek sledi, ali oboje se nadaju da će se i oko toga dogovoriti. Kežman je tokom svoje fudbalske karijere mnogo novca ulagao u nekretnine, a neke od njih su stanovi na Vračaru i Zemunu, lokali, plac na Dedinju, hotel i apartmani u Crnoj Gori.

- Završila se agonija i konačno su zvanično slobodni. Iako je ranije među njima bilo nesuglasica, sve su rešili i sad su zbog dece u korektnim odnosima.

Najbitnije je da je Kežman povećao sumu novca za alimentaciju koju je privremeno plaćao, i dosta je veća nego što je bila. Ni njihovi najbliži prijatelji ne znaju o kojoj sumi je reč da ne bi decu doveli u neprijatnu situaciju u školi. Poznato je da je on oduvek pomagao ljudima, a svojoj deci će pružiti onoliko koliko im je potrebno za lep život - rekao je dobro obavešteni izvor.
Novinari su pozvali Mateju i on je potvrdio njihova saznanja.

Pogledajte još