Šabanova Cuca napadnuta na ulici!

Ivonu Negovanović Cucu fizički je napala plavokosa žena sa sleđa, udarila je, a nakon toga i pljunula. Nepoznata gospođa nazvala je pevačicu i "rasturačicom brakova".

Cuca je razmišljala da li da čitav slučaj prijavi policiji. Izvor blizak pevačici kaže da se postavlja pitanje i da li sve to ima direktne veze sa pričama koje su objavljivane u novinama, ili je prosto slika koja se stvorila o njoj u javnosti podstakla ženu da tako reaguje.

"Cuca je pod stresom zbog ovoga. Prvo je dobila pretnje da skine Šabanovo ime sa prsta i da će joj ga, ako ga ne skine, odseći, a sada je ovo prevazišlo svaku meru. Razmišljala je da ovaj slučaj prijavi policiji, ali šta da kaže osim da je videla da je u pitanju plavuša koja ju je udarila, pljunula i otišla uz opasku da je rasturačica brakova. Ivona od šoka nije znala kako da reaguje, da li da uzvrati i da krene za njom ili da zove policiju. Samo je zaćutala i nastavila kući. Što je najgore, nije bilo toliko mračno pa da je reč o klasičnoj sačekuši. Prosto, kada hodate ulicom, ne očekujete da će vam neko prići s leđa i zveknuti vas. Pošto je bilo hladno, žena je na sebi imala šubaru iili kapu", pričao je izvor.

"Joj, stvarno ne bih volela da pišete o tome. Nažalost, u poslednje vreme mi se ne dešavalju preterano lepe stvar, ali valjda će i to proći. Volela bih da se malo ljudi fokusiraju na mene kao izvođača, a ne da me povezuju i da se iznova vraćaju na stare priče", rekla je Negovanovićeva.

Izvor: Kurir

Pogledajte još