Drama na snimanju emisije: Pevač završio u bolnici! (FOTO)

Folk pevač Slobodan Vasić prošle nedelje imao je zdravstvenih problema prilikom snimanja emisije "Grand show".

Kako javlja "Alo!", Slobodanu se zavrtelo i glavi i počela su da mu klecaju kolena, nakon čega su mu organizatori rekli da odmah legne na garnituru i pozvali pomoć.

- Sloba je bio prilično raspoložen i veseo kada se pojavio u studiju, međutim, posle nekog vremena požalio se drugu da mu se vrti u glavi i da teško diše. Izašao je ispred studija kako bi uzeo malo svežeg vazduha, međutim, nije mu bilo bolje, još se i požalio da mu je muka, pa su mu rekli da legne na jednu od ganrnitura. Srce mu je jako lupalo, a puls bio ubrzan. Prijatelj ga je odmah stavio u auto i odvezao u bolnicu gde su ga pregledali i ustanovili da mu je pritisak prilično povišen. Jednu noć je ostao da leži u bolnici po preporuci lekara, kako bi mu pratili stanje, i sutradan, posle vizite, pušten je kući na opravak - ispričao je izvor sa lica mesta, a Sloba je potvrdio ove navode.

- Sad je hvala Bogu sve u redu. Bilo je prilično čupavo. Tad sam imao dosta nastupa, snimanja. Bukvalno sam spavao kad sam imao vremena, a ne kad sam bio umoran. Nama pevačima je prilično bitna i zdrava i redovna ishrana, a ja se toga nisam pridržavao ni najmanje, tako da je bilo neminovno da se u nekom trenutku ovako nešto desi. S vremena na vreme imam probleme sa pritiskom, ali se nadam da će se to uskoro rešiti. Sad bar znam šta mi je prioritet. Svi mi kad čujemo da se nekom tako nešto desilo razmišljamo da isto ne može nas da snađe, međutim, nije tako - rekao je Sloba.

(old_image)

Izvor: opera-17

Pogledajte još