SLUŠAO VRAČARU: Dovedite mi ženu da joj presudim zbog preljube!

Foto ilustracija: yayimages
Penzionisani oficir Milenko Lazić (75) iz Bačkog Gradišta od subote u 17 časova pa do nedelje ujutru pretio je da će razneti bombom sebe i sve koji mu priđu!

Posle dramatičnih pregovora Lazić se predao policiji i prebačen je na odeljenje psihijatrije Kliničkog centra u Novom Sadu.
Agonija koja se trajala 16 sati dešavala se u porodičnoj kući Lazića, u Ulici Doža Ðerda.

Neću se živ predati

- Od komšija smo dobili prijavu da se iz Lazićeve kuće čuje pucnjava. Kad je video da mu nema žene, ispalio je dva hica prema prozoru, ali sva sreća pa su roletne bile spuštene. Ubrzo je stigao i pregovarački tim MUP, a on je zahtevao da mu dovedemo ženu i tvrdio da se živ neće predati. Celu noć je trajala agonija. On se zaključao, spustio sve roletne, na momente se pojavljivao, mahao pištoljem, pa bombama. Ipak, u nedelju oko 9 časova se predao - dodaje naš izvor.
Milenkov sin Bernardo kaže da je njegov otac umislio da ga supruga Verona vara.
-Tata je godinu dana išao kod neke vračare koja se navodno zove Dragana, a predstavlja se kao Plamena Bugarka. Ona mu je ispričala svašta za našu majku. A mama je ozbiljna porodična žena, majka nas četvoro odrasle dece, mene i moje tri sestre - priča Bernardo.

On objašnjava da je njegovom ocu ta vračara rekla da ga je žena varala sa svima u selu.
- Tata je toj ženi svaki put davao po 30 evra. Nikad do sada naši roditelji nisu imali bračnih problema. Naša majka je predobra, vredna žena. Da li mu je ta gatara nešto napravila? Znao je da dođe pa da vezuje neke mađije mami iznad glave, neko perje, perjanice, što mu je davala ta žena. Na kraju je došlo i do sukoba, počeo je i da je tuče - priča sin.
Naš sagovornik dodaje da je Milenko u poslednje vreme pio lekove i mešao ih s rakijom.

Smešten na psihijatriju
I DALJE PRETI DA ĆE UBITI ŽENU!
Milenko Lazić je kolima Hitne pomoći prebačen u Klinički centar u Novom Sadu. - I kad je ušao u kola Hitne pomoći, dobacio je da će ubiti majku. Rekao je: „Izaći ću ja kad-tad i ubiću je!“ - kaže Milenkov sin i dodaje de majci nije dobro i da se plaši za njeno zdravlje. On je rekao da je majka sada kod sestre i da je pod velikim stresom.

Sine, izdao si me policiji!

- Počeo je da bije mamu, pa je sestra u subotu došla i dok je on spavao, odvela je majku kod sebe. Kad se probudio, počeo je da vitla pištoljem i bombama. Zvao me je u subotu uveče. Rekao je da želi da se oprosti sa mnom. Onda je nazvao sestru i rekao joj: „Dovedi mi onu kurvu, da završim s njom“ - rekao je sin.

U nedelju ujutru kad se sin pojavio ispred kuće, ostao je u šoku. Bernardo kaže da je kuća je bila pod opsadom 50 policajaca i specijalaca.
- Molio sam ga da izađe. U jednom momentu pojavio se na kapiji u bademantilu i rekao: „Izdao si me policiji i to nije lepo“. Rekao sam mu da sam mu spasao život. Onda su ga policajci preuzeli - priča očajni Lazić.
Izvor: kurir

Pogledajte još