Nedeljni horoskop (ponedeljak, 01. decembar - nedelja, 07. decembar)

OVAN
Spremni ste za - hard work. Imate energije da radite cele sedmice bez stajanja. Zadovoljni ste u principu zbog toga. Kad imate dobar posao onda vam ništa nije teško. Emocije su vam naglašene tokom ovog perioda. Svi koji su slobodni mogu sresti jednog Lava. Može izgledati kao vatromet. Vaš susret je uvek nekako ,,sudbinski”, pun starsti i vrelih emocija. Oni u vezi mogu obnoviti malo ugašenu strast. Posebno ako ste u vezi sa Devicom biće vam potrebno da se stabilizujete dosta vremena. Zdavstveno ste odlično raspoloženi.

BIK
Posao koji završite u toku nedelje biće veoma uspešan. Kreativnost dolazi do izražaja. Želite da Vaša delatnost još više raste. Ulažete svu potrebnu energiju da to i uspe. Imate saradnika Ovna ili Škorpijona koji moraju, mogu da vam izađu u susret i žele zajednički uspeh. Kroz emocije imate najviše pokazanu situaciju kroz svoj dom. Puna kuća dobrih prijatelja. Okupljate porodicu, dobro raspoloženje i pozitivna energija vladaju. To je energija koju Bik u suštini voli. Zdravstveno šetnja i svež vazduh preko potrebni.

BLIZANCI
Nose Vas pozitivna osećanja u vezi projekta koji planirate. Morate napraviti selekciju među saradnicima. Mada, u principu nije vam problem da nađete prave ljude koji su vam potrebni da biste ostvarili svoj san. Novac od druge polovine nedelje. Dobro funkionišete sa partnerom. Kao prava srećna zajdenica sve je idilično. Oni Blizanci koji su usamljeni neće biti još dugo jer imaju u planu susret sa jednim Lavom. Biće to zanimljiv susret sa puno smeha, zanimljivih priča. Zdravstveno visok krvni pritisak.

RAK
U toku nedelje nema prepreke za Vas. Samopouzdanje je Vaše drugo ime. To je dobro. Pojačana energija, sigurnost, volja su najvažniji faktor za uspeh. Emotivno dobar provod se očekuje, bilo da ste sa partnerom ili prijateljima. Rak u braku je previše vezan za supružnika. To nije dobro jer nemate onda osećaj samostalnosti. Oni Rakovi koji su slobodni mogu očekivati susret sa osobom iz znaka Jarac koja je sigurno neko u blizini radnog mesta. Zdravstveno loš rad želudca.

LAV
Koliko ste sposobni za posao koji radite govori sledeća informacija. Imaćete podršku jedne strane firme. Vaše ideje, snaga i volja privlače vaše saradnike i vaše klijente. Nemorate da brinete previše za svoj status. Emotivno ste dominantni i na tom polju. Ovo je nedelja za zaljubljivanje, uživanje i novo poznanstvo. Dobar izbor bi bio ovoga puta osoba iz vodenog sazvežđa, neko kao Rak, Škorpija, Ribe. Zdrvastveno obratite pažnju na mišiće leđa.

DEVICA
Ukoliko se bavite poslovima zdravlja, ishrane, kozmetike, ulepšavanja tokom nedelje ćete imati dobru zaradu. Novac koji zaradite potrudite se da ga odmah i ne potrošite. Ulažite u nove projekte, posebno ako se bavite ishranom. Ne pokazujete dovoljno emocije, zatvorili ste se ali to ne znači da ih nemate. Malo tipično za jednu Devicu, mada, možete Vi da se promenite, samo ako želite. Slobodne Device imaju šansu kod jedne Vodolije, koja se pravi da se ništa ne dešava. Zbog nervoze možete imati otežano disanje.

VAGA
Vama se poslovna vrata otvaraju kada se najmanje nadate. Javiće vam se poslovni saradnici sa kojima ranije niste imali poslovni kontakt. Veza sa inostranstvom je plodonosna jer možete više da zaradite u drugoj državi. Oni koji su u braku ili vezi imaju lepe zajedničke trenutke. Partner je neko ko pokazuje ljubav i sreću na poseban način. On je zabavna osoba koja unosi optimizam u vaš zajednički život. Vage koje se bore za novu vezu, mogu da budu opuštene, jer će ih sigurno jedna Škorpija raznežiti. Imate dobar imunitet.

ŠKORPIJA

Kao i svaki energični znak puni ste novih ideja. Snaga vam je imperativ. Ovu sedmicu ostavljate za odmor. Potrebno vam je malo smiraja kako biste mogli da nastavite. Emotivno sa Bikom privlačnost ukoliko ste žena Škorpija. Ako ste muška Škorpija privlačnost vas deli od ljubavi do strasti sa jednom Vagom. Slobodne Škorpije znaju da se osame, povuku u sebe, pomalo zaplaše svoje prijatelje tajnstvenošću. To je samo znak da tražite duboko u sebi put do prave osobe. Pored svega zdravlje vam je sasvim dobro. Osećate se optimistično.

STRELAC
Zajednički rad i uspeh delite sa saradnicima rođenim u znaku Ovna, Jarca, Lava i Vage. Potrebno je da znate da Vaši izbori su mnogo različiti po karakteru, profiru ličnosti. Istina svi imaju jednu zajedničku osobinu a to je vlast, moć i naravno novac. Dobar ste ideolog pa će im pomoći da se snađu u raznim spletkama koje su uvek izvesne u svakom poslovanju. Slobodni Strelčevi imaju ugovorene dve, tri kombinacije za novi susret. Strelac u braku ili vezi mora da popravi svoj način i stil komuniciranja sa voljenom osobom. Zdravstveno se dobro osećate.

JARAC
Potrošićete vreme u telefonskom pregovaranju oko poslova koji vas očekuju u narednoj nedelji. Morate da budete prisebni kako bi napravili što bolje rezultate. Novac od utorka ili četvrtka. Erotski jeste vezani za osobu rođenu u znaku Škorpije, Raka ili Lava. Nemate emotivnu povezanost sa njima. Potrebna vam je emocija a to će vam pružiti osoba rođena u znaku Bik. Bik je pripadnik nežnog sazvežđa koji razume vašu potrebu za ljubavlju i Vašu stidljivost. Raspoloženi ste i dobro se osećate.

VODOLIJA
Novi posao vas očekuje. Vi ste znak koji voli novitete i to nebiste da propustite takvu priliku. U okviru humanitarnog rada sa mladima, ženama i decom možete očekivati zanimljive rezultate. Sposobni ste da organizujete mnoge oko Vas, pa zašto ne i tako veliki projekat. Emotivno ste nadahnuti. Potrudićete se da partneru priuštite lep vikend uz prijatnu večeru ili čak kraći put. Ukoliko ste sami imate priliku da upoznate osobu iz znaka Strelac koja razume vaše potrebe za slobodom, pa ćete se osećati odlično u društvu istomišljenika. Zdravstveno nemate većih tegoba.

RIBE
Poslovno ste skoro uvek angažovani. Kad svi misle da spavate, Vi radite, nestajete. Vaše ideje polako dobijaju značaj. Ali, za to je potrebno vreme. Dobićete iznenada neki novac. Ova sedmica vam može biti zaista dobra za sve novčane tranksakcije. Emotivno ste vezani za kuću. Želite da budete posvećeni porodici. Ukoliko ste neko ko je sam, onda se okrenite dobroj zabavi. Zdravstveno pripazite na stomačni virus.

Pogledajte još