Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 01. decembar - nedelja, 07. decembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će ove nedelje biti aktivni kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka imaće sa partnerom dobru komunikaciju, pa je u vezi moguće postići i neki važan dogovor.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako im se ne dopada osoba koju mogu upoznati na nekom putovanju ili može imati veze sa inostranstvom. U tom slučaju moguća je neka uzbudljiva emotivna veza. Zauzeti Bikovi sa partnerom prolaze kroz mirniji period sa više uvažavanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizancima će ove nedelje ljubavni život biti u prvom planu, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike da započnu novu ljubavnu vezu, a želja da budu u centru pažnje će im se ostvariti. Zauzeti pripadnici znaka uneće novi optimizam u svoju ljubavnu vezu.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu očekivati neke prijatnije emotivne događaje ukoliko im se dopada osoba iz poslovnog okruženja. Inače su preko posla moguća i nova poznanstva. Odnos sa partnerom biće uglavnom pozitivan, dok slobodne pripadnike znaka ne očekuje previše uzbudljivih ljubavnih dešavnja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje osećaju više optimiznma i to prenose i na svoj ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati burne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti pripadnici znaka biće obuzeti sobom pa ponekad mogu zanemariti voljenu osobu, ali će biti emotivniji i srdačniji prema njoj.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Devicama će ova nedelja biti mirnija i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom, a odnosa partenom je stabilan. Slobodne Device neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove, ali su preko posla moguća nova poznanstva.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje u ljubvanom životu mogu osećati više stabilnosti u odnosu sa partnerom, veza će biti emotivnija, a mogući su i zajednički planovi. Slobodni pripadnici znaka biće izuzetno optimistični, broj novih poznanstava će se povećati, a mogući su i susreti, ili nove veze sa osobama iz inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje neće imati burna dešavanja na emotivnom planu, biće ovo za mnoge mirniji period u kojem će, naročito oni zauzeti moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike znaka neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje postaju potpuno okupirani svojom ljubavnom situacijom i željom da se uspuste u emotivnu vezu sa osobom koja im se sviđa. Neki će imati sreće da sretnu pravu osobu, a biće i onih sklonih ljubavnim aferama. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će ponovo osvežiti emotivne odnose.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali su neki tajanstveni i ne žele da otkriju svoje planove. Oni pripadnici znaka koji su u svežim vezama mogu da poboljšaju odnos sa voljenom osobom, dok one Jarćeve sa dužim stažem očekuje miran period bez značajnih promena.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje najviše i radosti mogu doživeti u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner u vezu unosi novi optimizam i mnogo novih ideja koje će se i njima samima dopasti.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu očekitvati više ljubavne sreće ukoliko im se dopada osoba sa posla, ali će biti i onih koji mogu promeniti status i doneti neku važnu ljubavnu odluku, naročito ako im se dopada osoba koja ima veze sa inostranstvom. Slobodni mogu očekivati stabilnije i emtivnije odnose u vezi.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.