Lice godine 2014.

Zapravo, održano je Regionalno Super Finale ovog najpriznatijeg izbora za novo lice /The Look of the Year/ koji finalistkinjama pruža mogućnost svetske karijere, a o čijoj budućnosti pažljivo brine agencija Model Scouting Office na čelu sa našom, proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović.

LICE GODINE je jedinstveni modni događaj koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem.

Nakon mnogobrojnih kastinga,održanih u svim većim gradovima u regionu, izabrano je 18 prelepih devojaka (po 3 iz svake države), koje su se predstavile cenjenim gostima i eminentnom žiriju, noseći 4 ekskluzivne revije.

Svoje kolekcije, na velikoj sceni Narodnog Pozorišta predstavili su: Ana Sekularac, Darko Kostić, brend Morfijum, kao i specijalna gošća iz Hrvatske Ivona Martinko.

Nakon predstavljanja fantastičnih kolekcija, stručni žiri, sačinjen od najeminentnijih ličnosti iz sveta mode i show biznisa: Snezana Dakić, Nevena Božović, Jelisaveta Orašanin, Dragan Vurdelja, Miša Obradović, Zorana Kostić Obradović, Asok Murti, Jelena Blečić, Filip Maksimović, Goga Grubješić, kao i gostiju iz inoststranstva: modni agent iz Pariza i sve modne agentice iz Milana, predstavnici čuvene WOMEN Managament.

Izabrane su za:
Lice Godine Srbije – Maja Daničić
Lice Godine Crne Gore – Tara Bojanić
Lice Godine Hrvatske – Sara Đurić
Lice Godine BIH – Svetlana Kuljača
Lice Godine Makedonije – Natalija Stojanovska
Lice Godine Slovenije – Urska Fuks

Koje će putovati na svetski THE LOOK OF THE YEAR, koji će se održati 7. decembra u Rimu i na kome će učestvovati preko 50 zemalja.

Organizatori LICA GODINE, Model Scouting Office i SuperStar World wide, ponose se što je LICE GODINE SVETA 2013 bila Kim Kosanović iz Hrvatske pa i ove godine očekujemo visoke plasmane naših pobednica.

Treba istaknuti, da su ovu modnu predstavu premijerno i sjano vodili Jelena Ivanović - vlasnica licence za ovaj svetski spektakl i Bane Tomašević - glumac, koji su svoje profesije sjano ukrstili na sceni, kao i u privatnom životu.

Jednom rečju SUPER FINALE LICE GODINE bio je pravi regionalni samit lepote.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.