JK se oglasila povodom Evrosonga: Neću da se takmičim sa amaterima!

"Obavila sam nekoliko razgovora i sastanaka sa organizatorom povodom Evrosonga. Tražila sam da dobijem dovoljno vremena da bih spremila nastup o kom bi brujao ne samo naš kontinent vec citav svet. A svi znaju da ja, kada to obećam, to i uradim. Moj drugi uslov je bio da pesma bude napravljena po mom ukusu i temperamentu, kao i da ja učestvujem u stvaranju iste.

Smatram da imam nepogresiv osećaj za tako nešto. Uslov koji su organizatori postavili pred mene je da prvo moram da se takmičim sa nekoliko poluafirmisanih i neafirmisanih imena, tačnije amatera. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Mirkoviću i kompozitoru Grajiću, morala sam tako nešto da odbijem. Smatram da ja ne moram da odmeravam snage sa nekim kome pre takmičenja dam autogram, kao što na primer Ronaldo ne igra fudbal "na goliće" sa amaterskim timom osnovne škole iz Male Krsne. Madona svakako nema potrebu da se takmiči sa "Zvezdama Granda", pa tako ni ja ne moram da gubim svoje dragoceno vreme.

Srbija na mene uvek može da računa! Za Srbiju bih dala život. Kada narod bude birao, ja znam koga bi izabrao i to mi je najbitnije. Ko god bude bio naš predstavnik, od srca mu želim najbolji mogući plasman. Navijam za Srbiju!"

Izvor: nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.