Super erekcija: Ovo je hrana za penis!

Naš narod kaže “Kakav na jelu, takav na delu”. Zato, ako ne biste da vam se desi da vaš vršnjak zakaže u ključnom trenutku, obavezno pre seksa konzumirajte nešto od ove hrane i pića sa afrodizijačkim dejstvom.

Kafa

Kofein poboljšava metabolizam, ubrzava krvotok, poboljšava izdržljivost. Jednostavno, daje vam nephodnu energiju za noćne, ljubavne akcije.

Ostrige

Ostrige su pune minerala cinka i vitamina B6, koji su od vitalnog značaja za lučenje testosterona, pa samim tim i bolju erekciju.

Ljute papričice

Začinite ljubavni život ljutim papričicama. Kada se vaše lice zarumeni nakon konzumiranja karija, to se krvni sudovi šire zahvaljući efektu ljutih papričica. I ne samo da vaši krvni sudovi lica dobijaju podsticaj, već i najsitniji kapilari u vašem penisu.

Banane

Muškarci s čvrstom erekcijom imaju zdravo srce. Zato, jedite banane, zbog kalijuma, koji je dobar za vaše srce i cirkulaciju. Ukoliko ne volite banane, svoju dozu kalijuma pronađite u pomorandžama ili krompiru ispečenom s ljuskom.

Vino

Vino, pogotovo crveno, predstavlja sjajan izvor antioksidansa rezveratrola, koji potpomaže širenje krvnih sudova. Dejstvo je baš kao kod vijagre. Ipak, ograničite se na jednu do dve čaše vina, jer previše alkohola može da izazove upravo suprotan efekat.

Luk

Fitohemikalija alicin u crnom i belom luku proređuje krv i poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i erekciju. Antiadrodizijački zadah luka izbeći ćete pepermint bombonama ili žvakanjem peršuna, a najbolje rešenje je da i svoju partnerku nagovorite da ga jede.

Nadlanu / izvor: mojezdravlje

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.