JESTE LI SE SMRZLI? Pogledajte kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje!

U ponedeljak vam je bilo hladno? Onda odmah treba da znate da ćete do kraja nedelje morati da budete pod punom zimskom opremom.

Utorak se u Beogradu očekuje jak vetar i maksimalna temperatura do 5 stepeni, dok će u ostatku Srbije biti oblačno, a najviša temperatura biće na Zlatiboru, do 7 stepeni.

Za sredu meteorolozi predviđaju jak vetar u glavnom gradu i temperaturu do 6 stepeni, dok će u Novom Sadu biti promenljivo oblačno sa maksimalnom temperaturom do 8 stepeni. U sredu će biti mogući pljuskovi u Nišu sa temperaturom do 6 stepeni, a u Kreagujevcu i na Zlatiboru će biti oblačno. Maksimalna temneratura u Kragujevcu biće 8 stepeni, a na Zlatibioru 4 stepena.

U Beogradu će u četvrtak biti promenljivo oblačno sa maksimalnom teperaturom od 7 stepeni. U Novom Sadu i Kragujevcu će biti oblačno sa temparturom do 9, odnosno 8 stepeni. U Nišu se očekuju mogući pljuslovi i temperatura do 8 stepeni, dok će na Zlatiburu biti promenljivo oblačno sa temperaturom do 5 stepeni.

U glavnom gradu će u petak biti promenljivo oblačno, sa temperaturom do 9 stepeni, a u Novom Sadu i Kragujevcu će biti oblačno sa temperaturom do 10 stepeni. U Nišu su mogući pljuslovi i temperatura do 10 stepeni, a na Zlatiboru će biti promenljivo oblačno sa temeperaturom do 7 stepeni.

U subotu će u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu biti oblačno, sa maksimalnom temperaturom do 8 stepeni u glavnom gradu i Novom Sadu, odnosno 9 stepeni u Kragujevcu. U Nišu su mogući pljuskovi sa temperaturom do 9 stepeni. Na Zlatiboru je moguć sneg, a maksimalna temperatura iznosiće 6 stepeni.

Telegraf

Pogledajte još