Huligani u Nišu opet izboli slučajnog prolaznika!

Dva za sada, nepoznata mladića starosti oko 25 godina oko 19,40 časova, u centru Niša izbola su jednog starijeg prolaznika. Napad se dogodio u Ulici Dušanovoj, preko puta ,,Dušanovog bazara, izmedju prodavnica" Motor i St Džordž"

- Ništa novo za Niš. Kao i više puta do sada-sreli su se na trotoaru, medju prolaznicima i izgleda da ih je stariji gospodin zakačio ramenom u mimoilaženju. Na trenutak je izbila kratka prepirka i jedan od mladića je iznenada potegao nož i nekoliko puta uboo starijeg čoveka.

Čovek se zateturao i krivudajući prešao preko ulice do Frizerskog salona ,,Latinka,, gde je pao i krvavrio. Napadači su iskoristili pometnju koja je nastala medju brojnim prolaznicima i pobegli na dve različite strane, kaže naš sagovornik.

Ranjenom čoveku priskočili su u pomoć prolaznici i osoblje okolnih lokala. Stigla je brzo policija i Hitna pomoć.Ranjeni čovek je prebačen na Hiriršku kliniku Kliničkog centra u Nišu gde je hitno operisan.

Policija na osnovu iskaza očevidaca i snimaka sa kamera okolnih objekata intezivno traga za napadačima.
Inače ovo je još jedan u nizu napada na niški način gde se za reč u prolazu poteže nož ili pištolj.

Predhodni slučaj dogodio se pre desetak dana kada je grupa obesnih mladića oko ponoći na niškom Bulevaru Zorana Djindjića, posle neko reči dobacivanja, zverski pretukla i nožem izbola mladića. Policija je uspela da pronadje napadače i uhapsi ali pretučeni mladić je još uvek u bolnici uz zebnju da će ostati trajni invalid zbog uboda u blizini kičme.

Pogledajte još