TRAŽI SE MONSTRUM Pregazio devojku i pobegao, sve jedinice Novog Sada traže ubicu

Beživotno telo devojke bilo je na mestu nesreće više od dva sata, policija je odmah po saznanju za udes zaustavila saobraćaj, a po završetku uviđaja telo je preneto u Zavod za sudsku medicinu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je da se sve jedinice iz Novog Sada i okoline uključe u potragu za vozačem.

Novosadska policija poziva očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili automobilu koji je u njoj učestvovao, da se jave pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.


U Policijskoj upravi je rečeno da su rezultati obdukcije pokazali da na telu devojke nema prostrelnih rana i da je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Ranije je javljeno da je devojka pogođena vatrenim oružjem u automobilu u pokretu i potom izbačena na kolovoz, nakon čega je na nju naletelo taksi vozilo.

Taksista koji je vozilom prešao preko tela nesrećne devojke priveden na saslušanje. Saobraćaj je na tom delu bulevara bio blokiran i preusmeravan na okolne ulice.

Izvor: blic

Pogledajte još