Tom Novy: Beograd ima posebnu magiju

Često sam nastupao u Beogradu i uvek sam se dobro proveo. Beograd ima posebnu magiju. Kada je reč o provodu, noćnim izlascima, mislim da ste u vrhu u Evropi pošto nudite šaroliku ponudu, uvek se dobro provodite . Planove za budućnost ne smem da otkrivam, ali nadam se da će mi se jednoga dana ispuniti san da radim sa Princom. Pripremite se da plešemo do zore, izjavio je Tom Novy.

“Nestašno dete plesne muzičke scene“ kako sam voli sebe da zove, Tom Novy, najpopularniji Nemački DJ i producent house scene sa internacionalnim uspehom nastupiće u Domu omladine 5.decembra u okviru NEON RAVE događaja. Neon Rave je mesečni muzički događaj, lociran u Beogradu, koji će predstaviti najveće zvezde svetske DJ elektro i house scene u konceptu koji čine spoj hip prostora i specijalnih svetlosnih efekata, što je ujedno i zaštitni znak ovog koncepta.

Podršku Tomu će pružiti DJ Oysha, najtraženiji domaći DJ koji je nastupao u svim klubovima u gradu i širom Srbije uz mnogobrojne poznate svetske DJeve. To je još jedan znak da vas čeka odlična zabava.

Tom poziva ljude da dođu u Dom omladine:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.