Savo vara ženu sa bivšom voditeljkom

Savo Milošević (41) nije posetio Vranjačku Banju proteklog vikenda da bi, kao ostale poznate zvanice prošetao pistom na manifestaciji “Dajhman medžik najt”, već da bi se sastao sa bivšom voditeljkom Ivanom Radonjić, s kojom je odnedavno u tajnoj vezi.

- Budući da se on još nije razveo od supruge Vesne, a da je i Ivana u braku, njih dvoje viđaju se tajno - ispričao je za „Blic” dobro upućen izvor i objasnio nam otkud Savo u Vrnjačkoj Banji.

- Ivana je radila kao voditeljka na jednoj televiziji, ali trenutno je bez posla. Njena drugarica je jedna od organizatorki manifestacije, pa ju je povela sa sobom, a ona je pak pozvala svog dečka da se sastanu daleko od Beograda i svojih porodica - dodaje izvor.

Iako je Ivana s manekenima, poznatim ličnostima, novinarima i organizatorima ovog događaja doputovala u Banju još u petak, njen dečko je stigao pred početak modnih revija u nedelju oko 21 sat. Seo je u prvi red i pomalo nezainteresovano pratio revije, ne krijući burmu! Nakon modnog događaja, svi su se preselili na žurku u hol zgrade.

Savo je odbio da razgovara sa novinarima zato što je imao preča posla. Za šankom ga je čekala Ivana, od koje se nije odvajao, a zanimljivo je da ni ona nije skidala burmu. Svesni prisustva novinara, uzdržavali su se od poljubaca, ali su zato prisno igrali, šaputali i razmenjivali nežne poglede i dodire. Pred polazak u hotel „Merkur” Savo je od devojke uzeo ključ od njene sobe i otišao prvi, trudeći se da niko ne posumnja u njihovu vezu. Međutim, pratili smo ga i uverili se da je otišao u Ivaninu sobu. Nakon pola sata ona mu se pridružila. Da bi bili sigurni kako ih niko neće videti kako ujutru napuštaju hotel, Milošević je krenuo za Beograd već oko pet sati, piše Blic.

Pogledajte još