Izaberite seksepil i eleganciju: Dva modela veša koji svima dobro stoje

Ko može da vam pruži eleganciju, sofisticiranost i seksepil u isto vreme? Odgovor je Women'secret! Devojke koje su jednom imale priliku da nose veš ovog renomiranog brenda uvek su mu se vraćale, jer ga osim atraktivnog izgleda odlikuje i savršena udobnost.

Trendi boje ovog decembra su šampanj i neizostavna crna, ali sa nežnom čipkom i tankim bretelicama. Sve je usklađeno sa parolom ultimativne ženstvenosti i tihog seksepila. Preporučujemo vam dva modela veša koji svima dobre stoje, bez obzira na tip građe.

Ukoliko želite da budete elegantne, igrajte na sigurno. Crni veš protkanim srebrnim nitima izgleda moćno i efektno. Korpe na brushalteru su dizajnirane tako osim što odlično stoje, savršeno su meke i udobne.

Women’secret - Sexy Autumn

Svečane prilike zahtevaju raskošan donji veš a boja šampanjca je definitivno hit sezone. Zlatne niti daju notu elegancije i glamura a raskošni meki materijal učiniće da se osetite kao kraljica. Izaberite vašu kombinaciju koja će vam najbolje pristajati, ali koja će na smeo i prefinjen način dati notu erotičnosti vašem stilu.

Zapamtite, veš je jedna od onih stvari na kojima ne treba štedeti jer sintetički materijali i loša izrada nikako ne mogu biti seksi.

Women'secret odabrao je da kao novi vid oglašavanja koristi film, sve popularniji medij među modnim brendovima, a u njemu je predstavio svoju ograničenu kolekciju. Zvezda njihovog modnog filma je Elsa Petaki.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.