Čak je i MERLINKA išla pod nož: Ovako je izgledala pre i posle operacija!

Nezaboravna platinasta plavuša godinama je važila, a važi i danas - 52 godine nakon smrti, za jednu od najseksepilnijih žena sveta.

Kada kažemo fatalna zavodnica ženstvenih oblina, najpre pomislimo na slavnu Merilin Monro. Njen život i ljubavna afera sa tadašnjim američkim predsednikom, Džonom Kenedijem, i dalje su među omiljenim temama kako istoričara, tako i medija.

Da sam poštovala sva pravila, nikad nigde ne bih stigla

Svojom zanosnom lepotom i stavom dive, uspela je da zavede svakog muškarca kojeg je poželela. Njen život se neslavno završio 1962. godine kada je umrla od prekomerne doze barbiturata u 36. godini života.

Za života, bila je zvezda Holivuda i glumica sjajne figure. Oduvek se u javnosti i medijima spekulisalo o tome da li se slavna Merlinka podvrgla korekcijama tela. Na meti šuškanja naročito je bilo njeno lice.

Međutim, nakon smrti dokazano je da je fatalna plavuša, ipak, išla na nekoliko tretmana. Zahvaljujući njenom toliko prirodnom izgledu, niko nije mogao da primeti razliku.

Estetski hirurg kod koga je išla dokazao je na osnovu dokumentacije (rendgenski snimci i beleške) da se Merlinka podvrgla plastičnim operacijama. Davne 1958. godina prvi put je išla pod nož, na korekciju brade (implant hrskavice). Nakon prvog uspešnog poduhvata, usledio je sledeći - korekcija nosa (stanjila ga je i oblikovala).

Obe operacije su prošle i više nego odlično, te niko nije mogao ni da posumnja da je Merilin bilo šta prepravljala na svom licu. Spekulacije su postojale, ali dokaza nije bilo.

Najinteresantnija je činjenica da su plastične operacije to vreme (1950) bile tek novi vid hirurgije, te je rizik da nešto pođe naopako bio dosta veći nego danas. U Merlinkinom slučaju, korekcije su odrađene izuzetno dobro, te je i danas ceo svet pamti kao glumicu prirodne glamurozne lepote.

Nadlanu / izvor: Stil

Pogledajte još