Mame zaslužuju najbolje: Savršenstvo udobnosti i mekoće

Kada beba napokon stigne, mame moraju potpuno da promene stil života: od spavanja, preko jela, pa sve do garderobe koju nose. Priroteti im se promene i udobnost i kvalitet je jedino što ih zanima. Ipak, ko kaže da žena ne može da izgleda lepo ubrzo nakon porođaja?

Kreatori WOMEN’SECRET-a dizajnirali su veš koji spaja udobnost, sofisticiranost i kvalitet. Sve je usklađeno s parolom ultimativne ženstvenosti. Izdvajamo za vas neke od modela iz kolekcije Maternity Nightdress.

(old_image)

Na raspolaganju sa vam dugi i kratki rukavi, kao i majice na bratele, ali ono što ih objedinjuje je mekoća koja će vas očarati. Uživajte u svojim prvim danima materinstva uz udobnost Women'secret modela.

(old_image)
(old_image)

U svojim aktuelnim kolekcijama Women’secret nudi mnogo više od prepoznatljivog ženskog rublja: mamama prilagođene pidžame i spavaćice, kao i torbe u koje možete smestiti sve ono što vam je potrebno za negu vaše bebe.

(old_image)

Kompanija “Women’secret” napravila je revolucionaran korak time što je postavila Elsu Petaki kao zvezdu njihovog prvog modnog filma "Dark Seduction". Kompanija je odlučila da koristi modni film kao format kojim će predstaviti novu, limitiranu kolekciju svojim potrošačima. Elsa Petaki, koja je majka troje dece, zablistala je u ovom prvom modnom filmu, a ovom novom ulogom je oduševljena.

Pogledajte još