“United We Dream” ujedinjuje najbolje domaće EDM izvođače!

Belgrade Banging je u tom duhu odlučio da ujedini najbolje izvođače domaće EDM scene i napravi događaj koji ima za cilj da pokaže da se i Beograd i Srbija mogu naći u rangu sa svetom i da imamo kvalitet koji treba da podržavamo.

Banging presents: United We Dream powered by Jägermeister će se održati 13. decembra u Mikser House-u, a nastupiće 6 najboljih domaćih di-džejeva i producenata: Tom Gepard, Cavin Viviano, Erick Kasell, Rosske, Oakich i Matalive.

Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell čine Banging Trio i trenutno rade kao rezident DJ-evi party brenda Belgrade Banging. Za svoj rad su dobili internacionalnu podršku od strane mnogih uspešnih DJ-eva kao što su Afrojack, Thomas Gold, Dannic, Max Vangeli, The Beatshakers i mnogih drugih. Ovi momci su na Belgrade Banging rođendanu puštali uz StadiumX, kada su napravili fenomenalnu atmosferu za pamćenje.

Tom Gepard živeo je i odrastao u Nemačkoj, gde je puštao u gotovo svim elitnim klubovima. Kao support DJ, delio je pult sa kolegama poput DBN, Disco Family, Charly Funk, Markus Gardeweg, i sličnih. Tom je tokom svoje karijere u Srbiji puštao u svim većim beogradskim klubovima, kao i na jednom domaćem EDM festivalu.

Cavin Viviano se muzikom bavi od 2008. godine i tokom tog perioda izdao je preko 50 pesama. Remiks pesme ˝Imaš Mene˝ je postala neizostavni hit playlista na klabing sceni. Njegov remiks pesme ˝Alarm˝, koja je izdata za poznatu domaću EDM etiketu Vulver Records, podržan je i puštan od strane čuvenih Blasterjaxx-a, a podršku za svoj rad je dobio i od imena poput Paul Oakenfolda, Futuristic Polar Bearsa i Belteka. Vrhunac njegove karijere predstavlja rezidentura koju je dobio na Serbia Wonderland festivalu gde je imao priliku da miks pult deli sa imenima ko što su Kryder, Futuristic Polar Bears, Beltek, Andre Rayel, Aly & Fila.

(old_image)

Erick Kasell je najmlađi član ekipe iz Beograda, a podršku velikih imena dobio je do sada u podcast i radio show-ovima od Afrojack-a, Thomas Gold-a, Sunnery James i Ryan Marciano-a, Deniz Koyu-a i mnogih drugih. Erick je pokazao veliki talenat kao DJ, a svakodnevno u studiju radi na novim izdanjima.

Oakich je počeo svoju karijeru kao rezident DJ party organizacije ZeroLimit iz Mađarske. Godine 2012. imao je tu čast da zajedno sa kolegom i prijateljem Tom Gepard-om bude "support act" njegovog ličnog idola Eric Prydz-a (Pryda & Cirez D). Nakon uspešnog zajedničkog nastupa, DJ duo je ponovo bukiran u Hamburgu, ovog puta kao headline u klubu Edelfettwerk, u kojem su nastupali vodeći DJ-evi današnjice.

Matalive je producent i DJ iz Beograda čiji su zvukovi i setovi ispunjeni mnoštvom energije i uzbuđenja. Pre 3 godine dolazi do saradnje sa čuvenim Laidback Luke-om. Njemu se svideo remiks koji je Matalive uradio za pesmu ˝All Of The Lights˝, uradio je ˝edit˝ ovog remiksa koji su na kraju podržali Hardwell, Tiesto i David Guetta.
Nakon ovog uspeha usledio je nastavak saradnje sa Laidback Luke-om i njegovom izdavačkom kućom ˝Mixmash Records˝ za koju je Matalive izdao par pesama među kojima i zvaničan remiks za ˝Who’s Wearing The Cap˝ od Sander Van Doorn-a i Laidback Luke-a. Svojim kvalitetnim radom Matalive je zaslužio i poziv da postane rezident Serbia Wonderland Festivala gde beleži i svoje prve velike nastupe pred hiljadama posetilaca rame uz rame sa imenima kao što su Kill The Buzz, Ibranovski, Omnia, Jorn van Deynhoven. MataLive je dobio i poziv da se pridruži ˝Mixmash Records˝ radionici ne nedavno održanom Amsterdam Dance Event-u nakon čega očekujemo i njegova nova izdanja.

Rosske je jedan od najtalentovanijih srpskih producenata, koji se može pohvaliti sa više od 50 oficijalnih izdanja. Primećen od strane domaće izdavačke kuće Vulver Records, izdao je svoj debitantski singl pod nazivom ’’Countdown’’, koji je dobio podršku od legendarnog Marcus Schulz-a. Takođe za svoja izdanja je dobio i podršku od strane velikih svetskih imena: Markus Schulz, Timmy Trumpet, Cash Cash, Myon & Shane 54, Dankann, Kavido, Kid Massive, Jimmy Carris, Mykris. Kolaboracija Rosske-ta i mladog domaćeg dua UMAD, pod nazivom ’’Monster’’, osvojila je domaće ljubitelje EDM zvuka i pokazala se kao pun pogodak, sa preko 150.000 pregleda na YouTube-u. Ono na čemu Rosske trenutno radi je mnoštvo kolaboracija sa svetski priznatim producentima kao što su: Simon De Jano, Richard Grey, Steff De Campo, Mike Lukas & Simon Beta.

Ovi talentovani momci napraviće sjajnu atmosferu 13. decembra, tako da ne propustite ovaj EDM spektakl! Karte za događaj koštaju simboličnih 400 dinara, možete ih rezervisati na 065/BANGING i preuzeti u Mikser House-u svakog dana od 16-20h.

www.belgradebanging.rs

Pogledajte još