Mesečni ljubavni horoskop za decembar, 2014. godine

Ovan
Obnovili ste nadu za vaš ljubavni život početkom meseca, zahvaljujući korisnom trigonu između Sunca u strelcu i Meseca u ovnu 1. decembra. Jupiter u lavu 8. decembra označava vreme za romantične igre, ali prikazi nezrelosti - moguć rezultat retrogradog kretanja Jupitera - su smetnje potencijalnim ljubavnim sastancima i partnerima. Poslodavac Saturn napušta tvrdoglavu škorpiju i ulazi u studioznog strelca 23. decembra, dajući vam poriv da prostudirate sve najnovije savete i tehnike u vezi pronalaženja partnera. Dobro je biti obrazovan i upućen, ali praksa čini čuda. Ako ste u vezi - Prvi put posle dugo vremena verujete da vaša veza ima budućnost.

Bik
Pun mesec u blizancima 6.decembra stvara osnovu za samoispitivanje kada je u pitanju vaš ljubavni život, kako ste došli dovde i u kom pravcu želite dalje da idete. Ako ste bili skloni samokritici u poslednje vreme, otkrijte koji su razlozi. Sunce ulazi u praktičnog i stabilnog jarca 21. decembra, postajete obzirniji ali sa manje strasti. Merkur i Pluton su zajedno u jarcu 25.decembra, tako da ćete zaista želeti da vaša bude poslednja u ljubavnim pitanjima. Kompromis nije deo vašeg rečnika. Ako ste u vezi - Emocionalna plima dolazi tokom punog meseca u blizancima 6. decembra. Pripremite se na kritike koje se tiču vas, vaših odluka i vaše veze.

Blizanci
Dobre stvari se pojavljuju na horizontu dok Sunce u strelcu i Mesec u ovnu formiraju trigon 1. decembra. Spremite se da dobijete dobre vesti o svom ljubavnom životu! Venera započinje put kroz odgovornog jarca 10.decembra, a vi ste skloni da na gledate na ljubav na veoma logičan i realan način. Niste nemarni, ali ste više rezervisani nego obično. Sunce prelazi u stabilnog jarca 21. decembra i onda se udružuje sa Mesecom u pouzdanom biku 30. decembra, te završava vaš mesec sa primesama predvidivosti koje prijaju vašoj duši. Ako ste u vezi - Dobijate nalet pozitivne energije od trigona koji prave Sunce u strelcu i Mesec u ovnu 1.decembra, što bi trebalo da vas podstakne da radite stvari koje su dobre za vašu vezu.

Rak
Odvažan Mars u ekscentričnoj vodoliji ne ide uz vašu osetljivu prirodu 4.decembra, ali nekad je dobro da se ne obazirete na udobnost i sagledate stvari iz nove perspektive. Logičan pogled na vaš ljubavni život otkriva neke zanimljive rezultate. Merkur ulazi u jarca 16.decembra i vas metodički pristup romantici može da bude veoma koristan. Čuvajte se preteranog humora sredinom meseca jer vaš potencijalni partner možda neće shvatiti ili ceniti vaš sarkastičan ton. Saturn ulazi u strelca 23.decembra, tako da u vašim mislima povećenost nekome može da prevagne naspram slobode. Šta ćete izabrati? Ako ste u vezi - Ponekad nije bitno kako dolazite do romantičnih ideja, sve dok ih imate.

Lav
Mars provodi vreme u vodoliji od 4. decembra, tako da vaš ljubavni život ima koristi od učešća u humanitarnim naporima i dobrotvornim akcijama. Drugim rečima, vaše šanse da ostvarite vezu se povećavaju kada pomažete drugima. Seksi Venera napušta zabavnog strelca i ulazi u razboritog jarca, ali to ne mora negativno da se odrazi na vašu zabavu. Vi pažljivo vagate vaše opcije, ali još uvek imate izbore. Mesec u biku jarko sija 30. decembra dajući vam poriv da tražite monogamiju u vezi. Jeste li blizu toga da nekom saopštite da je onaj pravi ili ona prava za vas. Ako ste u vezi - Da, vi ste u ozbiljnoj vezi i posvećeni ste tome, ali još uvek možete da se posvetite i drugim sferama svog života kao što su škola ili karijera.

Devica
Osećate se kao da je teški kamen ljubavnih jada pao sa vaših ramena dok strastveni Mars napušta jarca i ulazi u nekonvencionalnu vodoliju 4. decembra. Ako ste želeli da isprobate nešto novo ili eksperimentišete u ljubavi, sada je pravo vreme. Merkur ulazi u ozbiljnog jarca 16. decembra, ali ova visprena kombinacija vas ne lišava potpuno humora. Ako želite da probijete led na sastanku slobodno pribegavajte sarkazmu. Saturn u strelcu 25. decembra čini da poželite da se hvalite svojim podvizima, ali to će biti loše za vas, gledajući na duže staze. Ako ste u vezi - Opustite se, prepustite se, ali pazite da ne uradite nešto što bi povredilo partnera.

Vaga
Možete videti stvari iz potpuno nove perspektive kada se Jupiter okrene unazad 8. decembra. Možda je bivši partner imao pravo u vezi vašeg ponašanja, a možda je osoba sa kojom ste otišli na sastanak stvarno morala da vas napusti na pola obroka zbog nekog hitnog slučaja! Kasno uviđate stvari, ali nije prekasno da menjate istoriju. Mlad mesec u jarcu se pojavljuje 21. decembra, dajući veću verovatnoću nego ikad za nove početke. Krenite napred umesto da se vraćate unazad. Vaš ljubavni život počinje da cveta kada se Sunce u organizovanom jarcu susretne sa Mesecom u tvrdoglavom biku 30. decembra. Odlučnost čini čuda. Ako ste u vezi - Pronađite originalno rešenje za aspekte vaše veze kojima je potrebno prilagođavanje i usavršavanje.

Škorpija
Povoljan trigon između Sunca u strelcu i Meseca u ovnu doprinosi da mesec počne pozitivno. Vaš ljubavni život može da bude komlikovan, ali vi niste ni najmanje zabrinuti. Retrogradni ciklus Jupitera u lavu koji počinje u decembru čini vas luckastijim nego inače. Oni koji vas poznaju će verovatno biti veoma začuđeni kada vide koliko ste opušteni na prvom sastanku umesto da stalno brinete kakav ćete prvi utisak ostaviti. Saturn napušta škorpiju i ulazi u strelca 23. decembra što u vama budi želju da delite ljubavne savete. Izbegavajte da zvučite kao sveznalica. Ako ste u vezi - Možda uspete da prevalite preko usana da ste pogrešili, ali ne brinite, vaša skrušenost neće dugo trajati.

Strelac
Decembar počinje sa Suncem u vašem nemirnom i neumornom znaku i imate i previše energije sa kojom ne znate šta biste kada formira trigon sa Mesecon u ovnu. Nađite ventil za vaše frustracije, kao što su sport ili neki novi hobi. Ako vam pomaže upoznajte nove ljude, što više to bolje. Ljupka Venera ulazi u organizovanog jarca 10. decembra tako da je trenutak da preuzmete kontrolu nad svojim ljubavnim životom. Ne žurite sa pravljenjem promena iako su vaše ideje dobre. Iako je Sunce otišlo dalje, Saturn ulazi u vaš znak 23. decembra i povećava draž slobode. Biti zaljubljen je bitna stvar, ali ne za svakoga. Ako ste u vezi - Uživajte u srećno izbalansiranoj vezi i ravnopravnosti dok Venera ne uđe u jarca 10 .decembra, kada će vaš partner preuzeti ulogu autoriteta.

Jarac
Kada Mars uđe u eksperimentalnu vodoliju isprobajte nove pristupe i istražite nove opcije za pozivanje nekog na sastanak. Jeste li probali da nađete partnera preko posrednika ili astrološkog kompatibilnog testa? Razmišljajte van okvira da biste pronašli svoj savršen par. Merkur svraća kod jarca u posetu 16. decembra, tako da ste samouvereni u vezi onog sto pričate i kako nastupate. Nikad nije bilo lakše napraviti prvi korak. Saturn putuje kroz iskrenog strelca počevši od 23. decembra, što vas podstiče da budete iskreni sa bivšim partnerom oko toga šta se zaista dogodilo kad ste raskinuli. Njihova reakcija može da vas iznenadi. Ako ste u vezi - Nemojte se plašiti da se malo našalite da biste podigli raspoloženje dok se raspravljate sa partnerom.

Vodolija
Pun mesec je u blizancima 6. decembra i kada se poveže sa Marsom u vašem znaku istog dana konačno možete ostvariti veliki deo ljubavnih planova koje ste zamislili. Uživajte u osećaju totalnog uspeha! Brzi Merkur vas usporava kada uđe u praktičnog i stabilnog jarca 16. decembra. Nemojte pretpostavljati da će se desiti najgore. Mesec u biku podstiče vašu tvrdoglavost 30. decembra, a postoje već neke stvari u kojima niste spremni na kompromis - a u tome nema ništa loše. Ako ste u vezi - Pun mesec u blizancima koji se povezuje sa Marsom u vašem znaku rezultira energijom koja ima pozitivne posledice po vaš ljubavni život i vezu.

Ribe
Otvoreni ste za razgovore sa strancima kada Mars ulazi u prijateljsku vodoliju, tako da se mogućnost da nađete partnera povećava. To što ste sa nekim razmenili brojeve ne obavezuje vas da pozovete, ali zašto ne biste? Merkur uplovljava u podeljenog jarca 26. decembra, a vi iznenada imate potrebu da etiketirate i ocenjujete svakog koga upoznate. Međutim, samo zato što su ocenjeni dobro na vašoj listi ne znači da će biti hemije između vas. Merkur se uparuje sa Pluton 23. decembra, izazivajući vas da preispitate neke svoje odluke. Zar ne bi bilo divno kada biste zaista mogli da neke stvari proživite ponovo i postupite drugačije? Ako ste u vezi - Svaka vaša reč ima svrhu, a to je da ubedi vašeg partnera da se slaže sa vama!

horoskopius

Pogledajte još