U susret novoj sezoni serije "Tvin Piks"

Seoska idila: ptičica na grani, u daljini obrisi pitome planine, dim iz visokih dimnjaka malog industrijskog postrojenja, uzan krivudavi put bez saobraćaja i tabla s natpisom „Dobro došli u Tvin Piks – stanovništvo: 51.201“. To je uvod u seriju čiji nastavak se će se snimati 25 godina kasnije.

Do tada, otkrivamo šta su glavni glumci radili od tada, a ako želite da se podsetite starih sezona, možete na pickbox.rs.

Šeril Li

Igrala je mrtvu devojku LoruPalmer. NAkon toga, Li je bila zvezda i u "Istini o Bitlsima" i imala je zapaženu ulogu u TV seriji "Prljavi, seksi novac".

Lara Flin Bojl

Jedna od glavnih zvezda serije koja igra Donu Hejvard imala je kolebljivu filmsku karijeru ("Vejnov svet", "Ljudi u crnom II"), ali se kasnije vratila na TV igrajući u dugogodišnjoj advokatskoj seriji "Praksa", kao i u serijama "Las Vegas" i "Haf".

Kajl Maklahlan

Nakon uloge ezoteričnog FBI agenta Dejla Kupera, na kome se i bazira serija "Tvin Piks", "Porodica Kremenko". Kasnije je pobrao pohvale za uloge u serijama "Seks i grad" i "Očajne domaćice". Kajl Maklahlan je glumio u dva filma koja su naišla na loš prijem, "Šougerls" i "Porodica Kremenko". Kasnije je pobrao pohvale za uloge u serijama "Seks i grad" i "Očajne domaćice".

Pogledajte još