Slučaj Beko: 15 osoba pod nadzorom

Pod neprekidnim nadzorom policije je 15 osoba koje se na neki način dovode u vezu sa napadom na biznismena Milana Beka. Uz pomoć svedočenja očevidaca, završava se i izrada foto-robota osobe koja je pucala u Beka, saznaje list “Politika”.

Utvrđeno je i kojom putanjom i ulicama su napadači došli do kuće biznismena, kao i kuda su i kako pobegli. Policija ima informacije i o automobilu koji su napadači koristili u obilasku “terena” i pripremi napada na biznismena.

Uporedo sa identifikacijom osumnjičenih za pokušaj ubistva, inspektori rade na otkrivanju motiva i eventualnog naručioca ovog napada. Analizira se oko osam, devet potencijalnih motiva, piše “Politika” i navodi da na rešavanju ovog slučaja neprekidno radi oko 50 policajaca.

“Večernje novosti” pišu da je Milan Beko u oružanom napadu 14. novembra pogođen sa tri metka. Prema poslednjim rezultatima istrage, ubica je ispalio četiri hica, dva su srpskog biznismena pogodila u stomak a treći mu je okrznuo leđa, saznaje list.

Pored toga, najnovijim sumiranjem rezultata istrage i rekonstrukcijom događaja, utvrđeno je da je Beko, samo zahvaljujući svojoj fizičkoj spremnosti i hitrom reagovanju u kritičnom momentu, izvukao živu glavu, pišu “Novosti”.

Telegraf

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.