7 OČIGLEDNIH znakova koji ukazuju na to da si mu OTIRAČ!

1. Neredovno javljanje

Jedan dan zove te 10 puta, šalje 100 poruka, vidite se, super vam je zajedno, a već sutra se više ne javi. I taman kad se navikneš da ga nema , on se opet pojavi i tako u krug.

2. Brzinski dogovori

Vaše viđanje ne planira se danima ili satima unapred, nego sat vremena pre. I ne, to ne znači da je on spontan, nego da su mu svi ostali dogovori propali.

3. Nije ga strah

Ostavljanje tebe razočaranom, nije mu na listi stvari koje ne bi trebao raditi. Često to radi, jer nema straha da će te izgubiti.

4. Stalno ste u četiri zida

Jeste li ikad popili kafu u kafiću ili pogledali film u bioskopu? Nismo ni mislili.

5. Obaveza

Ako on ima potrebu neprestano da naglašava kako nije spreman za vezu, radi se o tome da nije spreman na vezu s tobom. Drugim rečima, ti si zanimacija dok ne naiđe "ona prava".

6. Prijatelji

Njegove si prijatelje videla jedino na slikama na Facebooku, a on se za tvoje nije potrudio da sazna ko su, čak ni na Facebooku. On zna kako se odnosi prema tebi pa ni ne želi da upoznaje tebi važne osobe.

7. Ne sluša te

Ti si uvek tu kada treba satima slušati njegove poslovne probleme i porodične razmirice, ali kad dođe njegov red za slušanje, to je problem. Učini sebi uslugu i kreni dalje.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.