LAŽ ILI ISTINA: Žao mi je što sam imao SEKS sa najboljom ortakinjom!

Iako je uvreženo mišljenje da muškarci najviše žale što nisu spavali s određenom ženom, čini se da je istina mnogo drugačija. Ni pripadnici jačeg pola nisu imuni na ljubavne greške , a čitaoci jednog magazina otkrili su svoje .

Žao mi je što sa spavao sa udatom prijateljicom
"Imao sam dobru prijateljicu s kojom sam se spetljao i pošto se ona udala . To mi se obilo o glavu i sada više ne pričamo. I ona i ja nastavili smo sa životom , ali da mogu vratio bih vreme samo da ne ponovim ovu grešku. Umešao sam se u tuđe zavete i izgubio prijateljicu", istakao je je jedan od čitalaca .

Spavao sam sa ortakinjom čim je ona raskinula sa dečkom
"Iako je bila njena zamisao, spavati sa ortakinjom pošto je prekinula vezu bila je najveća greška . Ona se brzo pomirila sa partnerom, a stvari između nas postale su i više nego čudne", napomenuo je čitalac .

Žao mi je što sam nevinost izgubio pre braka
"Najviše mi je žao što sam nevinost izgubio pre braka. Tim sam ljudima dao deo sebe iako sam znao da s njima ne mislim ništa ozbiljno. Na putu sam izgubio delić sebe", dodao je čitalac.

Žalim što sam spavao sa prijateljevom bivšom
"Spavao sam sa prijateljevom bivšom devojkom što mu je ona na kraju i priznala. Naše prijateljstvo se tada raspalo i ne mogu to da prežalim", napomenuo je je jedan od čitalaca .

Žao mi je što sam seks shvatao preozbiljno
"Najviše žalim što sam seks shvatao previše ozbiljno. Ponekad je to samo zanimljivo i smešno iskustvo i treba naučiti da se smejete tome . Kad se sad setim toga , žao mi je što sam sebi stvarao takav pritisak", dodao je čitalac.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.