UZBUNA! Ovo su znakovi da u vašoj vezi više ne štima!

Na početku veze kada je uzbuđenje na vrhuncu, teško je predvideti partnerove mane. U toj fazi medenog meseca parovi ne vide dobro karakter svoje bolje polovine, zbog čega često ni ne uoče znakove za uzbunu. Samo ih ignorišu dok ne bude prekasno. Čitaoci "Hafington posta" podelili su svoje znakove za uzbunu.

- Nikada nismo išli u njen stan, uvek smo bili kod mene. Na kraju se ispostavilo da je još uvek bila u braku.

- Rekla mi je: Naš odnos je više od prijateljstva, a manje od veze.

- Ni jedan poslovni sastanak ne traje do 23.30 sati, trebalo je da znam bolje.

- Tokom naše prve svađe ona je uzela flašu viskija i počela je da pije samo da bi unela još veći haos. To je trebalo da bude prvi znak da nešto nije u redu.

- On je uvek hteo da se mazi, u krevetu, ispred TV-a... Ako sam ja htela da radim nešto sama, prebacivao mi je da nije u redu što ignorišem nekoga ko me voli. To mi je bilo čudno.

- Ulovio sam devojku kako bivšem piše da ga voli. Prešao sam preko toga. Ulovio sam je i drugi put i ponovno prešao preko toga. Na svom Fejsbuk profilu nije objavila ništa što bi je moglo povezati sa mnom, a kad sam ja objavio iznenađenje za Dan zaljubljenih koje sam joj pripremio, tražila je da to obrišem. Poslednja kap koja je prelila čašu bila je to kad je bivšeg pozvala na dodelu diplome.

- Trebalo je da znam da nešto nije u redu kada je odbio u javnosti da prizna da smo zajedno.

- Prvi znak za uzbunu? Pa kada me je nazvala i pitala zašto je nisam zvao, iako smo do tada zajedno bili u bioskopu i na večeri.

- Rekao mi je: Ako se ugojiš, ostaviću te. Na kraju sam se udala za njega i shvatila da je manipulativni kreten. Koje iznenađenje.

- Bivšeg dečka prevarila je sa mnom. Ali to se neće meni desiti. Naravno da se dogodilo.

- Stalno je razgovarala ili se dopisivala s bivšim dečkom. Nije mi to smetalo sve dok me nije ostavila da bi se njemu vratila.

- Nikada nije rekao da sam njegova devojka jer navodno ne želi da etiketira ljude. Pri kraju veze rekla sam mu da mi nedostaje i da sam kupila ulaznice za Comic Con, a on mi je rekao da je upoznao nekoga. Da ima devojku.

- Gotovo nikada nismo imali seks. Ubedila sam samu sebe da je to samo faza, ali nije bila. Bio je to kraj.

-Moja devojka i uskoro bivša žena ima jako prisan odnos s porodicom, ali njihov način komuniciranja bazira se na vređanju. Mislio sam da ćemo zajedno to prebroditi i da ću se ja sa njima bolje povezati. Na kraju su uništili naš odnos i našu ljubav. A ona i dalje misli da je to normalno.

- Njeni prijatelji su grozni, a ja sam mislio da ona nije takva, sve dok me nije prevarila.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još