SVETICA ILI NEŠTO DRUGO: Šta je sve Ceca otkrila o sebi u prva tri meseca emisije "Pinkove zvezde"?

Ima razumevanja za početnike – Pre početka emitovanja ovog takmičarskog šou programa pevačica je izjavila: „Treba deci da dam vetar u leđa, a ne da morališem. Svesna sam da su prestravljena što pevaju pred nama i to je prirodno. Ja sam tako počinjala, pa razumem. Mi smo tu da ih posavetujemo da rade na svom glasu, kako da biraju pesme, a nije kraj života ako se baš i ne snađu.”

Kad hoće, zna da bude duhovita – Milanu Kaliniću je kada se za jednu epizodu ofarbao u tamno poručila: “Pametniji si bio kao plavuša!”

Ratoborna je i pravedna – Na kraju jedne epizode povela je pobunu žirija da umesto jednog puste tri takmičara.

Nije baš najsrećnija zbog svog imena – Milanu Kaliniću je u drugoj epizodi poručila: “Prestani da me zoveš Svetlana!”

Voli plavušane i muškarce sa svetlijim očima– Prema takmičarima koji ovako izgledaju je mnogo nežnija a ovaj opis slaže sa izgledom većine njenih javnih i tajnih veza.
"Ja volim plavušane!" - poručila je Kaliniću kada joj je rekao da se zbog nje ofarbao.

Ceni talenat i želi da pomogne – Jednom takmičaru je pre nekoliko epizoda obećala da će mu pomoći u karijeri ako ne prođe dalje.

Nije nepogrešiva u izboru garderobe - Na društvenim mrežama trpela je ozbiljne kritike zbog svog izgleda iz epizode u epizodu.

M.Š

Kada se našalila sa Milanom Kalinićm oko toga da li je pametniji bio kao plavušan, voditelj je odgovorio: "Ceco, ja sam se zbog tebe ofarbao u tamno, da bih se tebi dopao!

Pevačica je kao iz topa odgovorila: "Pa pogrešio si, ja volim plavušane!" - See more at: /pocetna/zabava/zvezde/IMA-I-ONA-SVOJE-SLABOSTI-Ceca-javno-izjavila-kakve-muskarce-voli.a-253678.139.html#sthash.AhNyyt7N.dpuf

Pogledajte još