Sećate li se Radmile iz serije „Ljubav na seoski način“? Evo kako izgleda danas!(VIDEO)

Milorad se na kraju on se vraća u selo, želeći da se oženi sa Radmilom, ali bez miraza, što kvari planove strica Gvozdena i deda Pauna.

"Ljubav na seoski način" je snimljena u produkciji Televizije Beograd. Ima 8 epizoda i premijerno je emitovana od 9. avgusta 1970. do 27. septembra 1970. godine. Autori serije bili su režiser Dragoslav Lazić i scenarista Dušan Savković. - See more at: /pocetna/zivot/dobra-stara-vremena/Ljubav-na-seoski-nacin-VIDEO.a-195857.899.html#sthash.GyxS5Yyf.dpuf

Bežeći od „trgovinu s živi ljudi“ on odlazi u grad, gde upoznaje drugu devojku Roziku. Milorad se na kraju vraća u selo, želeći da se oženi sa Radmilom, ali bez miraza, što kvari planove strica Gvozdena i deda Pauna.

"Ljubav na seoski način" je snimljena u produkciji Televizije Beograd. Ima 8 epizoda i premijerno je emitovana od 9. avgusta 1970. do 27. septembra 1970. godine. Autori serije bili su režiser Dragoslav Lazić i scenarista Dušan Savković.

Devojku Radmilu je igrala glumica Prizrenka Petrović. Posle serije „Ljubav na seoski način“ diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Rumuniji, a danas živi i radi u Holandiji gde u svojoj muzičkoj školi predaje solo pevanje.

Evo kako Radmila danas izgleda

A evo i malo podsećanja na seriju, OVO SU NAJBOLJE SCENE, uživajte!


Izvor: dnevno.rs/nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.