NOVI REKORDER: Užičanin vozio sa 5,5 promila alkohola!

Foto ilustracija: yayimages

Saobraćajci koji su pijanog vozača našli kako spava za volanom posle nezgode u Zlatiborskoj ulici, najpre su imali problem da ga probude, a potom ostali frapirani kada su na alkometru očitali neverovatnih 5,5 promila alkohola!

Vozeći niz krivudavu Zlatiborsku ulicu, 200 metara pre uključenja na magistralu, 61-godišnjak je svojim vozilom najpre udario u parkirani automobil, a zatim ga nekoliko metara gurao sve do zida pored puta.

Policija i hitna pomoć ubrzo su stigli na lice mesta i krivca pronašli kako črvsto spava naslonjen na volan. Na jedvite jade, priča sagovornik, patrola ga je probudila a on - koliko je bio pijan - nije mogao ni da priča.

Sanitetom je prebačen u Hitnu pomoć gde je konstatovano da nije povređen, a zatim je sproveden u policiju.

- Dvojica policajaca su ga bukvalno, onako mlitavog i komiranog, unela u stanicu a zatim u treznilište. Zaspao je u trenutku kako je legao na dušek - priča izvor.

On je, koliko nam je poznato, definitivno najpijaniji vozač otkad se ova merenja vrše u saobraćaju. Ipak, "titula" najpijanijeg učesnika u saobraćaju pripada Nišliji starom 60 godina kome je izmereno 6,27 promila nakon što ga je na pešačkom prelazu udario automobil.

Izvor: blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.