Nedeljni horoskop (ponedeljak, 08. decembar - nedelja, 14. decembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovan u znaku ili podznaku: Nedelja će započeti energično. Doći će do promena kada je vaš posao u pitanju i ovo je dobra nedelja da obavite sve pripreme za nov posao i realizaciju želja i planova. U utorak možete rešiti manji finansijski problem uz pomoć prijatelja. Sredina nedelje dobra je za učvršćivanje postojećih dogovora ali i za prijatna iznenađenja od strane prijatelja. Inostranstvo i stranci i dalje će imati jak uticaj na vaš život. Četvrtak je jako lep dan za ljubav i uživanje u svakom smislu. Možete otputovati u drugom delu nedelje. U subotu iskoristite sve ideje jer će biti unosne. Ukoliko ste u braku partner vas može iznenaditi odlukom koja vam ide u korist a može vam i pomoći da ostvarite manju želju. Ukoliko ste sami ljubav vas čeka na putovanju.

BIK (22.4.- 21.5)

Bik u znaku ili podznaku: Ova nedelja biće važna za vaš posao i naglašene su određene promene u okviru postojećeg posla ali i sa nadređenima. Ukoliko ste nezaposleni ovo je odličan period za zapošljavanje ali i za dodatan posao. Možete staviti tačku na neku ideju vezanu za inostranstvo ili saradnju sa strancima. U utorak možete dobiti očekivanu pomoć. Četvrtak je dobar za novac od privatnog posla ali i porodice, naglašene su i lepe vesti iz porodice. Finansije će biti u prvom planu i možete imati odlične ideje i načine kako da vratite novac koji dugujete i koji vam je potreban za ulaganje. Iskoristite vikend da sve detaljno isplanirate pa i da otputujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanac u znaku ili podznaku: Ljubav će biti dosta aktuelna i imaćete prilike da poboljšate ljubavni život, osvežite postojeću vezu ili uđete u neku novu a pogotovo sredinom nedelje. Mogu vam se otvoriti prilike da sarađujete sa strancima i planirate put u inostranstvo, budite otvorenog uma i spremni na kompromise. U utorak možete dobiti manju šansu da završite započet posao. Četvrtak je odličan za kraći put kao i susret sa nekim, krećite se što više. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi ili braku možete ostvariti lep dogovor sa partnerom. Ukoliko ste sami imaćete lepu priliku da započnete vezu. Vikend iskoristite za druženje sa prijateljima a ne propustite javna dešavanja i okupljanja jer će na vas delovati osvežavajuće.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rak u znaku ili podznaku:Dosta vremena provodićete okupirani poslom ali i svakodnevnim brigama. Sitnica po sitnica koja vas remeti i čini dan dosta komplikovanim. Međutim ova nedelja je za nijansu lakša. U utorak možete dobiti ideju i način da rešite manji finansijski problem. Četvrtak je dobar dan za novac i okušajte se u igrama na sreću. Stvari mogu ići lakše nego inače a možete dobiti i poklon. Vikend je odličan za posao i zaradu a pogotovo ukoliko zavisi od vaših ideja. Dajte prednost svemu što je novo i originalno u vašem životu. Štedite novac jer vas uskoro očekuju novi troškovi. Tenzija u braku se može smiriti i nemojte donositi odluke koje će vam uzburkati život. Ukoliko ste sami možete ući u jednu strastveniju vezu bez ograničenja i pravila ali se ne zanosite previše i ne ulazite sa previše emocija.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lav u znaku ili podznaku:Ljubav će biti dosta naglašena i pokreću se aspekti koji unose novine i strasti u vaš ljubavni život. Biće potrebno da početkom nedelje završite sav posao koji dugo odlažete jer vas uskoro očekuju nove obaveze. U utorak možete rešiti manji porodični problem iz prošlosti, takođe će rođaci biti uključeni u to. Četvrtak je dan za odmor, sreću i uživanje ali i sreću sa novcem i ulaganjem. Možete upoznati nekoga po svom ukusu i pustite stvari da se dešavaju same. Vikend donosi iznenadna putovanja ali i neočekivane vesti od nekoga ko je daleko od vas. Ukoliko vam je posao vezan za javnost onda će se uskoro pokrenuti drugačiji tip ljudi sa kojima ćete sarađivati i koji iskaču iz vašeg šablona. Budite spremni na kompromise i dogovore.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Devica u znaku ili podznaku:Porodica i dešavanja u porodici vas mogu okupirati i više nego što biste želeli. Međutim može vas posetiti i neko ko vam je vrlo drag pa i provesti neko vreme u vašem domu. Ljubav čeka na neke odgovore i razrešenje i bilo bi dobro da ih date onome ko ih i čeka. U drugom delu nedelje posvetićete se više poslu i svakodnevici. Pazite na svoje zdravlje i ojačajte imunitet. U utorak možete imati važan poslovan poziv ili susret. Četvrtak je dobar dan da rešite porodični problem ali i obradujete jednog člana porodice. Pokušajte da uštedite novac koliko god ideje i ponude koje dobijate za vikend budu izazovne. Ljubavni život i tenzija će se smiriti uskoro, sačuvajte energiju za posao jer se otvaraju nove mogućnosti.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vaga u znaku ili podznaku:Mnogo ideja, planova, kretanja a imate samo 24h na raspolaganju. Pokušajte da nađete prioritete kako se ne biste rasuli na pogrešne strane. Situacija u domu se uskoro smiruje i rešićete jedan porodični problem. Ukoliko prodajete imovinu početkom nedelje vam se može javiti ozbiljniji kupac. Uskoro možete ući u jednu vezu bez obaveza i pravila, to može biti dobro ukoliko ste sami ali loše ako se odlučite za duplu vezu jer će sve to nositi jaku nervozu. U četvrtak očekujte povoljne vesti od prijatelja ali vam i prijatelj može finansijski pomoći. Vikend donosi iznenadno putovanje ali i dosta neočekivanih izjava i situacija u braku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpija u znaku ili podznaku: Novac će biti vaša glavna preokupacija - kako načini zarade tako i rashodi koji mogu biti preterani. Imate prilike da zaradite a usmerite se na saradnju sa strancima ili stranim firmama. Početkom nedelje rešićete važnu papirologiju i doći će do konkretnog dogovora sa muškarcem iz vaše neposredne okoline. Uskoro vas očekuje tenzija koja dolazi iz porodice ili zbog porodičnih obaveza pa se organizujte na vreme. Četvrtak je odličan dan za zaradu i dobitke. Ukoliko nemate posao ovo je vaš srećan dan. Stvari na poslu mogu se poboljšati dosta. Vikend nosi nova iznenađenja ali ovaj put pozitivna a posebno će imati veze sa novcem. Može doći do flerta i novih varnica sa nekim na poslu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelac u znaku ili podznaku:Imaćete dovoljno energije da pregurate i ovu nedelju i to sa osmehom na licu. Nemojte zadati sebi previše obaveza jer nećete sve postići na vreme. Vreme je da svedete račune i vratite jedan stari dug. U drugom delu nedelje pojačava se druženje i u vaš život mogu ući novi ljudi. Čuvajte se spletki i ogovaranja i nemojte biti deo njih. U utorak je naglašen trajniji dogovor sa nekim muškarcem. Četvrtak je odličan za putovanje ali i jače aktiviranje na internetu, imaćete povoljnosti od stranaca. Vikend će izbaciti na površinu vaš najjači talenat, nemojte biti skromni. Ukoliko ste sami zanimljiv ljubavni susret očekuje vas za vikend.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarac u znaku ili podznaku: Nije baš sve kako ste zamišljali ali pre nego što počnete da se žalite osvrnite se oko sebe i pogledajte koliko ste postigli za samo par meseci. Najviše vodite računa o svom zdravlju i ne preterujte sa hranom i pićem jer vas to može ugroziti. Klonite se ogovaranja i spletki. U drugom delu nedelje otvaraju vam se mogućnosti da dodatno zaradite i nemojte držati novac zarobljenim već vraćajte dugove. U četvrtak možete imati jaku intuiciju i snove i pratite gde vas to vodi, ako je to popunjavanje loto listića onda to i uradite. Možete dobiti lepe vesti od nekog ko živi u inostranstvu. U toku vikenda okupiraće vas dešavanja iz porodice kao i jedna vest koja će doći kao iznenađenje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolija u znaku ili podznaku: Dosta nade polažete u svoje prijatelje. Morate definisati svoje želje jer su neke potpuno kontradiktorne. Ukoliko ste vredno radili prethodnih meseci u ovom periodu možete biti zadovoljni postignutim i nagradom koja sleduje za trud. Ne popuštajte previše sebi jer je potrebno da stojite sa dve noge na zemlji. Uskoro je kraj uspavanoj energiji jer Mars planeta energije ulazi u vaš znak. Očekujte buran i vrlo aktivan period pun iznenađenja, promena raspoloženja, kretanja i napada energije. U utorak je naglašen poziv od starijeg muškarca. Četvrtak je odličan da udovoljite sebi i svom partneru ali vas i partner može obradovati lepom vešću. Ukoliko ste sami drugi deo nedelje je odličan da započnete vezu sa nekim koga već poznajete. Vikend donosi originalne ideje, zapamtite ih.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe u znaku ili podznaku:Preuzeli ste kormilo i sada je plovidba malo mirnija.
Ukoliko ne znate gde, posvetite se maksimalno poslu. Ukoliko ste bez posla opet se posvetite traženju posla jer neće biti uzaludno. Prednost dajte stranim firmama. Ojačajte imunitet jer vas virusi mogu savladati. U utorak možete voditi jedan razgovor koji će rešiti mnogo toga kada je vaša bliža budućnost u pitanju. Ukoliko poziv za posao ili razgovor za posao dođe u četvrtak onda ćete imati prilike da slavite uskoro. Lepe vesti od jednog roditelja ali se i situacija na poslu poboljšava u četvrtak. Vikend je rezervisan za stvaranje novca, naravno vašim idejama.

conopljanews

Pogledajte još