Krvoproliće na Natinom nastupu!

Naime, dok je Nata pevala, u jednom momentu nekoliko momaka počelo je da se raspravlja, a zatim i da se bije. Da njihova tuča nije bila nimalo naivna dokazuju nam i fotografije na kojima se vidi krv povređenih, koja je ostavila trag na svim elementima kluba. Kao i svi prisutni, i pevačica je bila uplašena i uznemirena zbog neprijatne situacije, ali se trudila da se ne primeti teška situacija, već da nastavi da zabavlja ostatak mase.

- Nataša je izašla na binu i dala je sve od sebe. Pevala je svoje poznate hitove i svi su uglas pevali sa njom, sve do momenta dok se nekoliko momaka nije potuklo. Oni su prvo krenuli da se raspravljaju, a zatim je ta rasprava prerasla u veliku tuču. Na svu sreću, obezbeđenje je brzo reagovalo, pa su veće posledice izbegnute.

Nimalo nije bila naivna situacija, bilo je čak i krvi. Ne mogu da kažem da joj je bilo svejedno, žao joj je što se to dogodilo na njenom koncertu i što je uznemirilo druge ljude koji su došli da uživaju u njenim pesmama. Kao pravi profesionalac Nata je opet brzo atmosferu podigla na najviši nivo, pa se tuča u trenutku zaboravila. Ali ne zadugo, opet se desila nezgodna situacija.

Naime, nakon što se njen nastup završio, ispred kluba bačen je suzavac. Ne znamo ko ga je i zašto bacio, ali je obezbeđenje opet brzo reagovalo i rešilo problem - priča nam izvor sa lica mesta, i dodaje da su svi prepričavali neprijatne situacije, i da su, nažalost, svi bili pod utiskom tuče i suzavca.

Alo

Pogledajte još