Jimmy Carr u Beogradu!

“Gagging Order” obećava da bude neviđeni večernji izlazak…hajde da vidimo.

Jimmy je prodao preko milion DVD-eva, hostovao je bezbroj tv emisija ali ono što radi najbolje je definitivno stand up uživo.
Uverite se sami!

Promoter programa i producent za Srbiju: standup.rs
Partneri na projektu: Chambers Management, Aquarius Records i London Calling Comedy

Zvanična prodaja ulaznica je od 8. decembra 2014. godine
Prodajno mesto: Blagajna Dvorane Doma Sindikata
Online prodaja ulaznica: www.ticketline.rs
Cene ulaznica: 2000, 2500 i 3000 dinara

Jimmy Carr ˝Heroj komedije našeg vremena˝ Guardian

Jedan od najoriginalnijih i najpoznatijih zvezda na televiziji, radiju i sceni , Džimi je uživao u nekoliko izuzetno uspešnih godina; ni ova godina nije izuzetak.

Njegova ˝Gagging Order˝ turneja počela je 2012. godine i obišao je preko 250 gradova Velike Britanije i Irske. Često kažu da je ˝čovek koji najviše radi u komediji˝, Džimi je od sada izveo svoju stand up turneju pred million i po ljudi u Velikoj Britaniji. ˝Gagging Order˝ turneja će biti završena sa tri ogromna nastupa u arena u Južnoj Africi ovog marta. Džimi je u međuvremenu krenuo i na novu turneju ˝Funny Business˝ u oktobru 2013.

Džimi ima osam DVD izdanja na njegovo ime uključujući ˝Uživo˝ (Live) , ˝Stand Up˝, ˝Komičar˝ (Comedian), ˝Na koncetru˝ (In concert),˝Pričanje fora˝ (Telling jokes), ˝Zasmejavati ljude˝ (Making people laugh) i ˝Biti smešan˝ (Being funny) i prodao je 1.200.000 primeraka do danas. Njegova sadašnja turneja ˝Gagging Order˝ je snimljena za DVD u Hammersmith Apollo arena, a u novembru 2013. Džimijev osmi DVD ˝Laughing & Joking˝ je pušten u prodaju.

Povrh svega toga i za svo to vreme Džimi je bio voditelj na Channel 4 za 8 Od 10 Cats, za
neverovatna šesnaest sezona i za poseban spin off šou: 8 Od 10 Cats Does Countdown za
četiri sezone , a još ih ima u planu. U aprilu 2013, Džimi je udružio snage sa Davidom Mičelom , Čarli Brukerom i Loren Lavern kako bi ponovo bio voditelj u trećoj sezoni 10 O’Clock Live za C4. Povrh svega on je bio voditelj za godišnji kviz Big Fat Quiz Of The Year od 2004. za Channel 4 i bio je voditelj specijala Big Fat Quiz retrospektivna na `80-te, `90-te i `00-te.

Džimi je nastupao tri puta pred Njegovim Kraljevskim Visočanstvom Princom od Velsa u sklopu Royal Variety Performance u druge nedavne televizijske nastupe spadaju The Graham Norton Show, Have I Got Nevs For Iou i QI.

Ne samo zvezda u Velikoj Britaniji, Džimi je takođe zvezda u usponu u SAD-u, gde je njegov profil nastavlja da raste. Džimi je snimio dva Comedy Central Specijala i u maju 2011. pojavio na NBC Late Night with Conan O'Brien-om njegovo peto gostovanje. Džimijev kviz Distraction emitovan je na Comedy Central-u i nakon toga je repriziran. On se takođe pojavio četiri puta na programu NBC-a Tonight Show with Jay Leno. U martu 2012. , Džimi nastupao je na Secret Policeman’s Ball u Radio Siti Holu u Njujorku, koji prenose uživo u SAD na EPIKS-u i ponovo u Velikoj Britaniji na C4. Džimi je takođe
nestupao na Montrealskom Just for Laughs Comedy Festival-u po deveti put u julu 2013. godine.

Posetite njegov sajt.

Pogledajte još