PET razloga zašto muškarci sve češće biraju STARIJE dame!

Takve veze važe kao intrigantne, a o razlozima zašto muškarci vole starije sprovedeno je niz anketa, rezultati su doveli do ključnih pet razloga, prenosi Dnevnik hr.

Zrelost i iskustvo

Zrelost i samopouzdanje koje starije dame unose u vezu muškarcima stvara osećaj komfora, te s njih "skida" obavezu da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu. Mlađe žene sklone su menjaju mišljenja što muškarci često ne vole, dok one starije rukovode vezom kao dobrim poslovnim projektom. S obzirom na velika životna iskustva neguju slobodu i razvoj mlađeg partnera u vezi.

Faktor zabranjenog voća

Naše društvo još uvek nije sklono odobravanju veze mlađeg muškarca i starije mu partnerke, obrnuta situacija mnogo je prihvatljivija. Ali, upravo taj elemenat zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu da proba nešto novo. Naime, tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako da imaju.

Nezavisnost i neopterećenost brakom

Većina starijih žena ostvarena je u poslovnom i finansijskom smislu, što u potpunosti skida teret s partnera koji inače ima pritisak od očekivane brige za životne obaveze. Muškarci ističu kako se bez pritiska partnerke lakše ostvaruju, tačnije na ovaj način uspevaju da odlože trenutak preuzimanja odgovornosti. Osim toga, reč brak, gotovo da starije dame ni ne spominju, što naravno muškarcima odgovara.

Smirenost i konkretnost

Poznato je kako muškarci ne vole da komplikuju posebno kada je reč o svakodnevnim sitnicama, starije dame vode se istim. Reč drama gotovo da ne postoji u njihovom ponašanju, one i u stresnim situacijama uspevaju da ostanu smirene i sačuvaju energiju za konkretno rešavanje problema.

Neosporne veštine u krevetu

Iskustvo je moć znanja, pa je kod prednosti starijih dama važno istaknuti i njihove ljubavne veštine. Sloboda i samouverenost presudni su faktori i kod igri u krevetu, starije dame odavno su prerasle nesigurnost oko izgleda, opterećenost novim i neisprobanim što je naravno sasvim opravdano za svaku mladu ženu. Osim toga muškarcima pored sebe imponuje imati takvu dominu kojoj baš oni mogu udovoljiti.

Izvor: avaz.ba

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.