ZABRANJENO VOĆE: Izlazim samo sa oženjenima, a onda ih vratim njihovim ženama!

Počela je da izlazi samo sa oženjenim muškarcima, i ubrzo je sagledala da ne samo da je seks sjajan, već sa ovim muškarcima nema nikakve budućnosti...

Sa Džekom se osetila uzbuđeno - konačno je po prvi put u životu imala seks. Ona je imala 29 godina, on je bio oženjen. Sa Denom je uzbuđenje bilo sve jače i jače, iako je njegova kosa bila seda a brakorazvodna parnica u toku. Sa Tomomj je retko kada i primećivala da ima burmu na ruci. Ona izlazi samo sa oženjenim muškarcima, i otkriće vam zašto.

Heder je odrasla u porodici u kojoj su se svi "grlili kao roboti", u kojoj se intimnost izbegavala po svaku cenu. Provela je detinjstvo i ranu mladost maštajući o ljubavi na prvi pogled, o savršenoj vezi i strastvenom seksu. Ali ušla je u 30. godinu života i dalje nevina.

Onda je otkrila da je zabranjeno voće zapravo najslađe. Počela je da izlazi samo sa oženjenim muškarcima, i ubrzo je sagledala da ne samo da je seks sjajan, već sa ovim muškarcima nema nikakve budućnosti. I to joj se dopalo.

"Ove veze su hermetičke, postoje unutar naših stanova. Da li su to veze bez ikakve budućnosti? Jesu, ali šta ima veze? Šta kao ne želim da se upuštam u dugačko putovanje, u kom se scenario stalno menja? Šta ako želim "kružni tok"? Termin "slepa ulica" se često koristi u ovakvim situacijama, ali to znači da će nečemu doći kraj. Doći ćete do kraja i moraćete da se okrenete i da se vratite. Ali veza sa oženjenim muškarcom je zapravo kao kružni tok, koji povezuje više ulica, i ja uvek mogu da izađem iz nje na više načina", piše ona.

Iako je najveća mana veze sa oženjenim muškarcem to što znate da će se on vratiti ženi, Heder kaže da uživa kada ih gleda kako odlaze. "Možda, znate, kao baka koja je ponosna što njeno unuče raste, što će se osamostaliti i postati nečija tuđa odgovornost, ja zadovoljno gledam kako moji muškarci odlaze. Puštam ih da se vrate svojim ženama. Njihovim ustaljenim razgovorima. Kada zatvorim i zaključam vrata za njima, sama sam. Blagoslovemo sama. Sama gledam kako mi se pojavljuju bore na licu, sama primećujem sede dlake na glavi. Muškarci sa kojima sam ne provode noć kod mene. Noć je za porodicu", kaže Heder.

Zato radije sama noću čita, bez pritiska da mora da izgleda lepo za svog muškarca. I zadovoljna je takvim životom. Ona svoje oženjene ljubavnike ispituje o njihovim porodicama i, poput voajera, posmatra kako sve to funkcioniše. Ali ne želi da i sama ima to.

"Prošlo je 15 godina od kada sam poslednji put videla Džeka. Jedan kolega ga je nedavno sreo, "Kako izgleda?", pitala sam ga. "Izgleda...staro", odgovorio mi je smejući se. Kada mislim na njega, on je ostao onakav kakvog sam ga znala. On je ostario, promenio se, ali ako ja nisam svedočila toj promeni, kao da se nije dogodila", smatra ona.

Heder će uvek ostati "druga žena" i sasvim je zadovoljna tim položajem. "Afere sa oženjenim muškarcima su kontrolisane. Ima topline, ali ima i prostora. Ima intimnosti, ali ima i udaljenosti. Ne mogu da kontrolišem starenje. Ali kao druga žena, uvek ću imati taj element misterije kao poziv za drugi narativ", zaključuje ona.

Izvor: ženablic/kurir

Pogledajte još