Pijani političar pregazio čoveka, imao dva promila alkohola u krvi!

Zamenik predsednika Skupštine grada Šapca Sreten Radovanović (67), pod dejstvom alkohola, pokosio je biciklistu u ovom gradu i pobegao s mesta udesa, saznaju Novosti. Čovek je s teškim telesnim povredama završio u šabačkoj bolnici, a Radovanović je ubrzo priveden na trežnjenje, ali ne i u pritvor, zbog štrajaka advokata.

Udes se dogodio u utorak, 2. decembra, u večernjim satima, u prigradskom naselju Letnjikovac na putu Šabac-Vranjska. Otkriven je po registarskoj tablici privatnog “sitroena” čiju su oznaku zapisali očevici.

Policija ga je pronašla kako sedi u automobilu ispred svoje kuće, nedaleko od mesta nesreće. Kako saznaju “Novosti”, imao je 1,98 promila alkohola u krvi. Prilikom hapšenja pozivao se i na odbornički imunitet pa na funkciju zamenika predsednika Skupštine grada.

- Uhapšen je i vođen na trežnjenje u obližnju Koceljevu, gde se nalaze naše prostorije za tu namenu. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog izazivanja udesa s teškim telesnim povredama opasnim po život i nepružanja pomoći povređenom – kažu iz policije.

izvor: Telegraf.rs /Novosti

Pogledajte još