Kako da mu pružite savršen svršetak?

U muškoj perspektivi postoje orgazmi i orgazmi s velikim 'O'. Koja je razlika? Ovi drugi su puno intenzivniji, dugo se pamte, a muškarac doživljava neslućene užitke koji dugo potresaju njegovo telo. Vreme je da svom partneru priuštite takvu, drugu vrstu orgazma.

Kako piše američki bloger Robert Hamilton, muškarci bi dali sve da vam to mogu reći u lice, ali nemaju dovoljno hrabrosti. Zato je on uzeo stvar u svoje ruke i svim damama otkrio tajnu, odnosno metode uz pomoću kojih će svog muškarca počastiti najboljim orgazmima na svetu. U tome su mu pomogli i poznati američki seksolozi. Vreme je za malu školu o muškim orgazmima.

Jedno veče užitka

Dobar orgazam za muškarca je jednak kao i hladno pivo nakon napornog dana – nagrada za dobro obavljen posao. Posao je u ovom slučaju seksualno zadovoljavanje vas. Dobar deo seksualnog užitka za muškarca odnosi se zapravo na jačanje ega. Naime, on se oseća jači i bolji kada shvati da vas je zadovoljio. Upravo zbog toga mnogi muškarci odgađaju svoj orgazam kako bi partnerica doživela svoj vrhunac. No, je li to pametno? 'Seks na taj način postaje bitka u kojoj je njegov cilj njen orgazam, a iz priče ispada ono što je zapravo osnovno – zajedničko deljenje užitka', pojašnjava psiholog i seksualni terapeut Barry McCarthy. Rešenje je, kaže McCarthy, da žena svom partneru da slobodno veče. Drugim rečima, odvojite jedno veče u nedelji, mazite ga i pazite, odnosno neka njegov užitak bude prioritet.

Apstinencija kao afrodizijak

Pitajte bilo kog muškarca na svetu – seksualna apstinencija najmoćniji je afrodizijak na svetu. Ako je nemate zbog, na primer, poslovnih putovanja, stvorite je veštački. Uskratite dragom seks na dan ili dva, ali za to vreme ga zadirkujte. Kako? Seksualni terapeut Robert Birch preporučuje da nabacite nevini dekolte, da se lagano okrznete o njega kad prolazite te da u normalan i uobičajen govor ubacite neke seksi reči. 'Žene imaju sposobnost da poseju seksualno seme koje će izrasti u intenzivan i jak orgazam', kaže Birch.

Duga predigra
Kako ga dovesti do stanja animalne strasti? Dugom predigrom! Uri Peles, direktor Centra za seksualnu medicinu na Beverly Hillsu, kaže da muškarci jako cene dugu predigru: 'Predigra zapravo stvara određenu napetost u mišićima, ali onu pozitivnu koja potom rezultira buđenjem genitalnog područja. Što je pritisak na taj deo tela jači, jači je i užitak u seksu, a nakon toga sledi nezaboravan orgazam.' Predigru za, npr, večernji seks možete započeti već ujutro. Prošetajte mu goli ispred nosa ili se lagano mažite mlekom za telo, ali mu nemojte dopustiti da vas dodiruje. Tokom dana mu šaljite lascivne poruke, a može i pokoja seksi fotografija. Pustite mašti na volju i igrajte se sve do večeri, a tada i njega i vas čeka vatromet.

Element iznenađenja

Jedan od najvažnijih elemenata moćnog orgazma muškarca je element iznenađenja. Posebno je efikasan u slučaju dugih veza kada preuzme svakodnevica, a seks postane manje važan. Šta učiniti? Zaskočite svog dragog kad se najmanje nada. Vi zasigurno najbolje znate koji je to trenutak. Mora biti potpuno nespreman tako da ne stigne ni eventualno negodovati. Možda ga, recimo, možete probuditi jedne subote u rano jutro, i to oralnim seksom. Element iznenađenja njega će dovesti do žestokog vrhunca koji će dugo pamtiti.

Nadlanu / izvor: tportal.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.