Veče stand up komedije@Ben Akiba: Marina Orsag, Radomir Nestorović i Ivan Nikolić

Marina Orsag

Najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, u svojoj devetipolgodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1600 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Iako ima puno odrađenih nastupa, nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu.

Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred tadašnjim predsjednikom RH Stipom Mesićem, publiku je osvojila i u Srbiji, Bosni i Hercegovini te Sloveniji gdje je redoviti gost. U veljači 2010. nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicesteru u Engleskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku. Također je nastupala u Budimpešti i Amsterdamu.

Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Od voditeljskih aranžmana iza sebe ima Karlovačko live press konferenciju, tri godine zaredom otvaranje PARK in Zagreb festivala, Open mic večeri (5 godina) te razne evente.

Radomir Nestorović

Nije rođen u Beogradu. Jednom prilikom je kupio povratnu kartu do Novog Sada,pa je ostao da živi tamo jer je morao da je vrati. Od kad je upisao filozofski fakultet, stalno meditira tj. po ceo dan samo sedi i ne radi ništa. Rekli su mu da je lenjost bolest, ali ga mrzi da ode kod lekara. Kao student filozofije, ne bavi se svakodnevnim, nego večnim pitanjima, pa se ne pita zašto sada nema devojku, nego zašto je nikada neće imati. Počeo je da se bavi stand up-om jer je sve ostale izgovore za nezavršavanje fakulteta već iskoristio. Nakon prvog uspešnog nastupa pao mu je veliki kamen sa srca, pa sada ima kamen u bubregu. Svako takmičenje na kome je učestvovao završavao je drugi, jer nije imao ko drugi. Neće mu biti veliki problem ako ne uspe u stand up-u, jer će zbog svog akcenta uvek moći da dobije ulogu u svim serijama Radoša Bajića.

Ivan Nikolić

Ivan je neko kome scena nije strana, osim kada nastupa van Srbije. Od priredbi za Dan škole i tumaranja hodnicima kao “pametnjaković” zamoljen da napusti učionicu, prošao je sličan put kao i većina današnjih kolega.

Kasnije otkriva da je mikrofon sjajna naprava u koju možeš sasuti sve frustracije i gluposti koje ti padnu na pamet, ali mu nije odgovaralo što moraju biti u stihu. Pošto, kao muzičar, ipak nije slavno umro u 27. godini od seksa, droge i rock&rolla, razočarano je dunuo u svećice i poželeo da to onda bude dosta kasnije od seksa, proširenih vena i upale grla.

Voli da ide u vrtić, gleda i pravi pokretne slike, živi više života sedeći ispred crne ploče sa tečnim kristalima, diše pod vodom i bude u pravu, što se, zamislite, uvek dešava.

Cena ulaznice: 250 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.
Facebook page
StandUp page

Vidimo se!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.