Đilas nokautirao tasta, tašta ga napala nožem!

Prava porodična drama odigrala se u subotu oko 21.30 na Vračaru, u domu Dragana Đilasa, bivšeg gradonačelnika prestonice i nekadašnjeg predsednika Demokratske stranke. Kako za "Alo!" tvrdi dobro upućeni izvor, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman, sve je počelo svađom između Dragana Đilasa i njegove supruge Ive, sa kojom on već neko vreme ne živi.

- Ta svađa je trajala neko vreme. A onda je Draganova tašta uzela nož i krenula na njega, pošto je on grubo gurnuo Ivu, koja je udarila u zid. Zbog galame koja je dopirala iz prostorije u kojoj se sve to odigravalo, došao je i Ivin otac Slobodan Pelević (66), koji je bio potpuno zatečen onim što je video – navodi izvor. Prema njegovim rečima, kada je Slobodan video ćerku Ivu i svoju suprugu, koje su u tom času bile vidno potresene, kao i razjarenog zeta Dragana Đilasa, pao mu je mrak na oči.

Ljubav između Ive Đilas i Dragan Đilasa rodila se 2009. godine, kada je on otišao u Institut da dobrovoljno da krv. U braku su dobili dvoje dece.

- On je vičući pitao Đilasa: "Šta to radiš?", i krenuo na njega da se fizički obračuna. Đilas je počeo da mlatara rukama pokušavajući da se odbrani od tasta. Tako ga je više puta udario po glavi - objašnjava izvor i dodaje da je Slobodana u jednom momentu Đilas i gurnuo, zbog čega je Slobodan pao.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je došla u stan i napravila zapisnik. Iva je posle toga odbila da ide na lekarski pregled, dok je njen otac Slobodan otišao u Urgentni centar. Tamo je primljen nešto posle 22 časa.

- Žalio se da je udario glavu i da ima nedefinisan bol u grudima. Pregledan je u neurohirurškoj ambulanti. Tom prilikom nije konstatovana nijedna povreda opasna po život. Imao je nagnječenja, ali to nije bio razlog da bude zadržan na daljem lečenju. Kada je završena opservacija pacijenta, pušten je kući, ali bilo je evidentno da je doživeo jak stres – kaže izvor .

Dragan Đilas nije želeo da razgovara o toj temi. Kratko je rekao:

- Vi znate da ja o svom privatnom životu nikada ne govorim.

Ni Đilas ni porodica Pelević nisu podneli prijavu protiv druge strane.

Ipak, otac Ive Đilas, Slobodan Pelević, potvrdio je za "Kurir" da ga je Dragan Đilas udario po licu, te da ima masnicu ispod oka.

List navodi i da je povod sukoba brakorazvodna parnica između bivšeg gradonačelnika i Ive Đilas, kao i sporenje oko imovine.

Izvor: Alo


Pogledajte još