Sećate li se njih? Pogledajte kako danas izgledaju!(VIDEO)

Bjorn Ulveus je i posle raspada grupe ostao u muzici, baveći se pevanjem i komponovanjem. I posle Abe" sarađivao je sa Benijem Andersonom, kolegom iz benda.

Prvi brak je imao sa članicom benda Agnetom Feltskog, sa kojom je dobio dvoje dece. U drugom braku sa novinarkom Lenoma Kalersj takođe je dobio dvoje dece.

Njegov zdravstveni problem, gubitak memorije, izazvao je veliku pažnju medija, iako je Bjorn kasnije izjavio da je pisanje o njegovom zdravlju bilo preuveličano.

Beni Anderson je ostao u muzici, 2011. oformio je orkestar "Benny Anderssons Orkester", a bio je i producent filma "Mamma Mia".

Posle braka sa koleginicom iz grupe, oženio se Monom Norklit, sa kojom je dobio dvoje dece. Dobitnik je najznačajnijih muzičkih priznanja u Švedskoj.

Ani-Frid Lingštad , poznatija kao Frida, posle razlaza sa čanovima benda objavila je tri albuma na švedskom i dva na engleskom jeziku.

Ani iza sebe ima tri braka, prvi joj je doneo dve ćerke, drugi sa kolegom Benijem Andersonom trajao je samo tri godine, a treći sa princem Rojsem od Plauena njegove dve ćerke iz prvog braka. Godinu dana nakon smrti supruga, Ani je izgubila ćerku u saobraćajnoj nesreći.

Danas se bavi humanitarnim radom.

Agneta Feltskog venčala se za Berna Ulveusa dok je on bio u grupi "Hutenani Singers". Njihov brak pratio je razvoj benda ABBA, a razveli su se samo tri godine pre njenog kraja.

U braku su dobili dve ćerke. Objavila je nekoliko solo albuma, i to veoma uspešnih. Po stilu oblačenja su je poredili sa Gretom Garbo.

Izvor: žena/blic/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.