Monstrum koji je ubio devojku (18): Udarao sam je rukama i nogama dok nije prestala da diše!

- Pozvao sam Draganu da razgovaramo, hteo sam da je ubedim da prestane da se viđa sa drugim momcima. Došlo je do svađe i počeo sam da je udaram. Stao sam tek kad je prestala da se pomera.

Ovo je na saslušanju u policiji rekao Čedomir Đurić (66) iz sela Salaš, koji je preksinoć uhapšen zbog svirepog ubistva Dragane Ćirić (18) iz istog sela, čije je telo nađeno u Glogovačkom jezeru. Navodno, Đurić je bio u vezi sa tinejdžerkom, a motiv zločina je ljubomora.

Dragana Ćirić umrla je u najtežim mukama. Čedomir je najpre pretukao devojku i dok je bila omamljena i živa, u usta joj je sipao sonu kiselinu.

- Telo je bilo unakaženo, u prvi mah istražitelji su pomislili da se nadulo od vode. Međutim, utvrđeno je da joj je sona kiselina bukvalno pojela unutrašnje organe. Muke su bile strašne jer je bila živa dok je gutala kiselinu - kaže sagovornik iz istrage.

Đurić je devojku usmrtio u kolima, a onda se odvezao do jezera i otarasio tela Skrivanje tragova... Đurić je devojku usmrtio u kolima, a onda se odvezao do jezera i otarasio tela

Poludeo zbog momka

Đurić je bio zaljubljen u Draganu, maturantkinju Ekonomske škole, koja je živela u Domu učenika u Zaječaru. Naklonost prema devojci iskazivao je kupovinom poklona i pažnjom. Međutim, problem je nastao kada je počela da se viđa sa drugim momcima.

Dragana je u ponedeljak napustila internat i pošla sa Čedom kolima ka selu Salaš. Međutim, usput je došlo do svađe. Čeda je polomio njen mobilni, a ona je isto uradila sa njegovim.

- Povezao sam je da bih joj objasnio da više ne treba da se viđa sa drugim momcima. Želeo sam da samo sa mnom provodi vreme. Posvađali smo se. Razbesnela me je zbog lomljenja telefona, pa sam je ošamario. Ona je skočila na mene. Izbezumio sam se i počeo da je udaram pesnicama, a potom nogama sve dok je davala znake života - priznao je Čedomir.

Nakon zločina, telo je odvezao do Glogovačke reke, pa do brane.

- Leš je strpao u vreću, napunio kamenjem i bacio u jezero, a potom se vratio kući. Njen očuh prijavio je nestanak. Brzo se došlo do saznanja da su Dragana i Čeda bili u vezi, pa je on priveden. U početku je poricao da je video Draganu, ali suočen sa dokazima je pokazao gde je bacio leš - objašnjava naš izvor i dodaje:

Meštani sela Salaš kažu da su dve porodice u jednom periodu bile bliske.

- Čeda ih je pomagao. Radili su za njega i po selu. Znam da je hteo Draganu da usvoji i da joj prepiše imanje - kaže jedan meštanin.

Draganine drugarice kažu da se ona viđala sa momcima.

- Često je zbog njih izlazila iz internata, ali da je neko zbog toga ubije. Viđale smo i tog Čedu kako je obilazi. Kupovao joj je mobilni i odeću - kaže jedna drugarica.

Čedina supruga Milosava kaže da je Dragana bila njihova mezimica.

- Davali smo joj i kupovali sve što je želela. Nemamo dece, a Čeda ju je posebno voleo. Međutim, kada je počela da švrlja s momcima, bila je osorna prema nama, izbegavala nas je i nazivala ciganima. Njeni momci su počeli da proganjaju Čedu, a jedan od njih ga je i tukao - priča Milosava.

Ona ističe da je Čeda nevin i da su „to uradili njeni momci“.

Rekao mi je: „Priznaću sve samo da me ne tuku“. Ako je išta rekao, to je jer je bolestan. Ne može da trpi batine. Strahujem da me sad neko od njenih momaka ne napadne. I njen očuh Dragiša pretio je da će nam baciti bombu na kuću - kaže Milosava.

DRAGANIN DEČKO: NAPISALA JE: „JEDINO MOJE“

- Sa Draganom sam bio od 7. jula ove godine. Veza je bila ozbiljna. Toliko da nam je njen otac savetovao da se uzmemo kada ona završi srednju školu - rekao je Draganin dečko Milan Mitić. Kako kaže, poslednju poruku mu je poslala u ponedeljak oko 14 sati.

Samo je napisala „Jedino moje“ - rekao je utučeni mladić.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.