Subotić ne ide iz Borusije pre Mundijala

BEOGRAD, 6. oktobra 2009. (Beta) - Menadžer srpskog odbambenog fudbalera Nevena Subotića ocenio je da je malo verovatno da će njegov klijent u januarskom prelaznom roku napustiti Borusiju iz Dortmunda.

"Neven je fudbaler vrhunske klase i kao takav uvek će biti atraktivan za medijske spekulacije. Sigurno je da će tek privući interesovanje najvećih klubova, nebitno kojih. Ali, sumnjam da će u januaru otići iz Nemačke, iako sam siguran da će i tada biti glasina", rekao je menadžer Stiven Keli za britanski sajt Sport (www.sport.co.uk).

Mediji su već u letnjem prelaznom roku punili stupce navodnim transferima 20-godišnjeg srpskog reprezentativca. Subotićev razvoj su tako, između ostalih, navodno pratili i Barselona, Mančester junajted i Milan. 

Keli je, ipak, istakao da je realnije da Subotić dres promeni tek sledećeg leta. 

"Sada i nema apsolutno nikakvih pregovora, a iako je u fudbalu sve moguće ne vidim kako bi Neven mogao da ode iz Borusije pre Svetskog prvenstva u Južnoj Africi", kazao je Keli.

"Znam da ga mnogi klubovi prate. Znam za predstavnike engleskih i italijanskih timova. Ali Neven i jeste jedan od najboljih mladih štopera Evrope i ne čudi me pominjanje cifri od 15 ili 20 miliona funti za transfer", dodao je Keli.

Pogledajte još